Der er fuld fart på oplevelserne i Århus og resten af jylland. Der er næsten ingen grænser for hvor vildt og actionfyldt det kan bliver.

Vil du køre nogle af verdens fedeste biler som Lamborghini og Ferrari, er Århus stedet. Men der er samlet oplevelser i hele jylland på denne side.

Se det vildeste og sjoveste oplevelser i Århus, som vi har samlet til dig her.

Du kan f.eks blive helikopterpilot for en dag i Kolding, Køre djævleræs, besøge Jyllandsringen og køre enten Lamborghini

eller Ferrari, Du kan også prøve Lamborghini i Århus, hvis du heller vil have turen i en lækker Gallardo i byen.

Århus er også byen der har Danmarks mest autentiske rundvisning i byen. Du kan nemlig få en guidet tur rundt i Århus, hvor du vises rundt af en hjemløs eller en tidligere stofmisbruger.

Eller prøve svæveflyvning i både Ålborg og Herning. I Herning kan du også prøve tanddem udspring i faldskærm når du alligevel er på de kanter 🙂

Er du til naturoplevelser er det muligt at opleve sort sol i Sønderjylland, fange lækre Østers i Limfjorden eller tage på jagt under vandet med harpun i Østjylland.

Leder du efter oplevelser på Sjælland i stedet?

Vi har også masser af spændende og actionprægede oplevelser på Sjælland. Dem kan du finde en oversigt over ved at klikke her.