Tag et Baristakursus og imponer venner og familien med dine nye kundskaber.

Lær at lave den perfekte kaffe, så svigermor kan se at kaffe ikke bare er kaffe.

Kaffe er for mange er overset håndværk.

Hvorfor smager den samme kaffe, ikke ens alle steder? Kan det virkelig passe at de er bedre til at lave kaffe på en cafe en du selv er hjemme? Og er Café Latte bare kaffe med mælk?

Vil du lære håndværket og servere den bedste kaffe. Så prøv dette Baristakursus og bliver klogere på hvorfor kaffe ikke bare er kaffe, og på hvorfor den samme kaffe kan smage forskelligt når du drikker den forskellige steder.

Oplevelsen indeholder:

  • ”Cupping” (kaffesmagning) af forskellige oprindelseslande samt forskellige kvaliteter og kaffesorter – herunder en introduktion til specialkaffe og La Cabras filosofi.
  • Espressobrygning – alt hvad der skal til for at brygge en god espresso derhjemme.
  • Ekstraktion og smagning af espresso – teori omkring den ’velbryggede’ espresso, samt hvad du skal gøre for at ændre på din ekstraktion.
  • Mælkeworkshop – alt hvad der skal til for at opnå en lækker, cremet mælk, samt hvordan du hælder en cappuccino el. lign op.

Kender du ikke La Cabra kan du se deres introduktion her:

Om La Cabra

La Cabra er en anmelderrost kaffebar i det centrale Aarhus, hvor de bedste baristaer står klar med gode råd og vejledning, når det gælder ristning, brygning og kaffe i almindelighed. Hos La Cabra er kaffen et håndværk, der gerne må nørdes, men nybegyndere vil også blive budt hjerteligt velkommen i en verden fyldt med interessante smagsoplevelser.  La Cabra Coffee

Roasters er et af Europas mest hyldede mikroristerier med 10 nationale baristatitler siden 2013.

Så bestil kurset idag og bevæg dig ind i en verden af spændende og specielle kaffearter.