Mad og øl
Smag de lækre chaucuteri produkter og deres hjemmelavede øl.

Charcuteri & ølsmagning i København hos Folkets Madhus

Inspirationen fra de italienske, spanske, franske og tyske klassikere strømmer igennem slagteriet, og bliver til de danske specialiteter, som Folkets Madhus sætter på bordet. Når Folkets Madhus arbejder, sker det med kærlighed for det gamle håndværk. Alle pølserne, skinkerne og charcuteriet er lavet økologisk og håndskåret af slagterne, som ved, hvor vigtigt det er med tid. Tid er nemlig altafgørende for, hvordan kødet kommer til at smage, og den lufttørrede Københavnerskinke var da heller ikke blevet så god, hvis ikke det var fordi, at den havde fået lov til at hænge og modne i 18 måneder.

Hvad er inkluderet: 

  • 2 timers smagning
  • Smag charcuteri og slagtervarer fra Folkets Madhus
  • Bæredygtig, hjemmebrygget øl fra Folkets Madhus
  • Rundvisning og fortællinger om kød, modning og smag
  • Hør om Folkets Madhus’ forhold til økologi, håndværk og forarbejdning

Fun Facts: 

  • Charcuteri stammer fra fransk og betyder ”forarbejdet kød”.

Om Folkets Madhus:

Folkets Madhus vil sikre, at madglæde og sund fornuft går hånd i hånd. Derfor arbejder de med lokale råvarer, som er i sæson, fordi de mener, at sæsonens råvarer er dem, der smager bedst. Tilsætningsstoffer og andre numre benytter de ikke, og formålet er, at spise mindre kød men til gengæld bedre kød og slagterfaget holdes derfor i hævd hos Folkets Madhus. Derfor benytter de også traditionelt håndværk som modning, koldrøgning og tørsaltning.

Bestil smagningen her