Mad oplevelser i naturen

Fede oplevelser i naturen!

Savner du spændende naturoplevelser? Så er du kommet til det rigtige sted. Klik dig ind på de forskellige links herunder, for at læse meget mere om de forskellige spændende oplevelser der ligger og venter rundt omkring i den danske natur.

Prøv RIBbåd i Øresund.

Amager Kitesurferskole tilbyder undervandsjagt på Sjælland

Action Skills – vilde oplevelser i København

Oplev en af Danmarks vildeste naturfænomener, Sort Sol.

Fang dine egne østers i Limfjorden

Spændende undervandsjagt i Østjylland

Spring tanddem faldskærm i Herning.

Svæveflyvning i Aalborg, hos Aviator Flyveklub.

Prøv svæveflyvning i Herning.

Bridgewalking over Lillebælt. Helt unik oplevelse.

 

 


Om at opholde sig i naturen

Naturen er fantastisk – og der venter meget store oplevelser i naturen!

At tilbringe tid i naturen kan gøre gode ting for både din fysiske og mentale sundhed.

Vi mennesker oplever i perioder travlhed og stress. Det er på livets travleste og mest stressende øjeblikke, at det er vigtigst at tage dig af din mentale sundhed, og din fysiske velvære.

At få en dosis natur kunne være lige hvad du har brug for. Undersøgelser viser, at en tur ud i naturen kan hjælpe med at reducere stressniveauet, forbedre koncentrationsevnen og generelt hjælpe dig med at føle dig lykkeligere.

Men hvordan får du mest ud af tiden i naturen, hvordan får du de største naturoplevelser?

Tag familien eller vennerne med!

At gå en tur med familie, venner eller endda dine naboer kan hjælpe med at give dig en følelse af nærvær, og sammenhold. Det virker afstressende! Gå en tur din lokale park eller din nærmeste skov, pak en picnic og hyg dig med de mennesker, der betyder noget for dig! Er i flere der deler de store oplevelser i naturen, får i mere ud af dem.

Vær aktiv

Kom udendørs og vær aktiv! Det får dine endorfiner til at flyde, hvilket får dig til at føle, at du er lidt mere på toppen af verden, og at du har lidt mere overskud. Vælg et flot sted og gå, løb eller hop. Bare du kommer ud og rører dig! Gå en tur langs kysten eller på et bestemt vandresti, eller prøv noget andet, der får blodet til at pumpe, som havearbejde eller yoga!

Vi ønsker dig god fornøjelse, med at finde de bedste naturoplevelser rundt omkring i vores skønne land!

 

Vil du læse mere om de fantastiske naturoplevelser Danmark at byde på? Så klik her og læs VisitDanmarks guide til store oplevelser i naturen.