Spis og mærk dine sanser

Middag i mørket, er nok en af de mest lærerige, spændende, grænseoverskridende og følsomme oplevelser vi overhovedet har.

Du spiser som du vil gøre på mange andre almindelige restauranter. Men du er blind. Lyset er slukket og du må bruge dine sanser. Er du konservativ og syntes absolut ikke om at åbne dine sanser og prøve noget nyt, er denne oplevelse helt sikkert ikke noget for dig.

Men er du nysgerrig, åbenminded og vil du gerne prøve dig at bruge et par timer på at opleve hvordan en blind oplever sin middag, er dette en helt fantastisk spændende mulighed og oplevelse. Du åbner, og oplever dine sanser fra en helt anden side end du har prøvet før, og vi lover dig at det er et sus udover noget du har prøvet før at spise middag i mørket!

Se mere her og prøv oplevelsen med din kæreste.

Chokolade oplevelser

Er du til mørke, men mere af den chokoladeagtige slags, er København stedet! Du kan f.eks lave dine egne flødeboller, eller tage et chokolade kursus i København.

Der er mange flere oplevelser som du kan prøve i København, se mere under vores forskellige menuer, eller find flere spændende oplevelser i hele Danmark hos vores partner her.

Uanset hvad du ønsker har du her muligheden for at få den største madoplevelse her.