Når det kommer til ølsmagning i København er Ølsnedkeren altid et besøg værd. Her får du nemlig altid øl du ikke har prøvet før.

Bryggeren laver nye bryg 2 gange om ugen, men aldrig det samme bryg 2 gange. De ændre hele tiden i opskrifterne så hvert bryg er unikt.

Du får:

  • 1½-2 timers ølsmagning.
  • I får lov at smage 8 forskellige øl (12 cl per øl).
  • I får historier og detaljer om processen bag, og de forskellige øl – samt bliver i guidet til hvilke smagsnuancer og specifikke ting i skal lægge mærke til, ved den givne øl.
  • Spændende historier og fortællinger, fra hele Ølsnedkerens historie.
  • Har i spørgsmål om øl, forretningen eller processen, så får i svar på dem.
  • I har også mulighed for at købe flaskeøl, som i kan nyde derhjemme.
  • I er naturligvis velkomne til at blive hængende i baren efterfølgende, for at prøve endnu flere øl – eller prøve favoritøllen et par gange yderligere. 

Vil du prøve en ølsmagning i København hos Ølsnedkeren kan du se mere og bestille plads her

Værd at vide om Ølsnedkeren:

Ølsnedkeren ligger i hjertet af København, og er en hyggelig lille ølbar. Missionen er at “nyskabe” den klassiske øl, ved at prøve forskellige teknikker og ingredienser fra hele verden. I stedet for at dvæle ved gamle succeser, så bliver kræfterne i stedet brugt på at brygge en ny slags øl.

Der kommer nye øl to gange hver uge, så du kan være 100% sikker på, at du kan prøve en ny øl, hver gang du kommer forbi Ølsnedkeren.

Så kort og godt – hvis du skal have en virkelig spændende og lærerig ølsmagning i København, så får Ølsnedkeren vores varmeste anbefalinger!

Er du interesseret i ølsmagning andre steder end i København, så se vores store udvalg af ølsmagninger i menuen. Der er smagninger over hele landet til lave priser.