Når det kommer til ølsmagning i København er Ølsnedkeren altid et besøg værd. Her får du nemlig altid øl du ikke har prøvet før.

Bryggeren laver nye bryg 2 gange om ugen, men aldrig det samme bryg 2 gange. De ændre hele tiden i opskrifterne så hvert bryg er unikt.

Du får:

  • 1½-2 timers ølsmagning.
  • I får lov at smage 8 forskellige øl (12 cl per øl).
  • I får historier og detaljer om processen bag, og de forskellige øl – samt bliver i guidet til hvilke smagsnuancer og specifikke ting i skal lægge mærke til, ved den givne øl.
  • Spændende historier og fortællinger, fra hele Ølsnedkerens historie.
  • Har i spørgsmål om øl, forretningen eller processen, så får i svar på dem.
  • I har også mulighed for at købe flaskeøl, som i kan nyde derhjemme.
  • I er naturligvis velkomne til at blive hængende i baren efterfølgende, for at prøve endnu flere øl – eller prøve favoritøllen et par gange yderligere. 

Vil du prøve en ølsmagning i København hos Ølsnedkeren kan du se mere og bestille plads her

Værd at vide om Ølsnedkeren:

Ølsnedkeren ligger i hjertet af København, og er en hyggelig lille ølbar. Missionen er at “nyskabe” den klassiske øl, ved at prøve forskellige teknikker og ingredienser fra hele verden. I stedet for at dvæle ved gamle succeser, så bliver kræfterne i stedet brugt på at brygge en ny slags øl.

Der kommer nye øl to gange hver uge, så du kan være 100% sikker på, at du kan prøve en ny øl, hver gang du kommer forbi Ølsnedkeren.

Så kort og godt – hvis du skal have en virkelig spændende og lærerig ølsmagning i København, så får Ølsnedkeren vores varmeste anbefalinger!

Er du interesseret i ølsmagning andre steder end i København, så se vores store udvalg af ølsmagninger i menuen. Der er smagninger over hele landet til lave priser.

Ølsmagning hos ølsnedkeren til kun 249,-. 8 forskellige kvalitetsøl og en masse historier om øl
Ølsnedkeren er en af de mest eftertragtede og besøgte smagninger af øl i København. Der er rigtig mange der kommer igen og igen, fordi ølsnedkeren aldrig brygger samme bryg og opskrift flere gange. Derfor er du altid sikker på at få en ny øloplevelse når du besøger ølsnedkeren.