Par nr. 7, oplev legenderne
Bliv en del af par nr.7 for en dag

Banecykling i Ballerup som oplevelse

Giv banecykling i Ballerup for en dag, som gave til dig selv, eller en ven som er cykelinteresseret.

En oplevelse med par nr. 7 Michael Sandstød og Jimmi Madsen, er en oplevelse for livet for de cykel interesserede.

Banecykling i Ballerup får de fleste til at tænke på par nr. 7. Michael Sandstød og Jimmi Madsen. Og nu kan den store drøm om at prøve kræfter som par nr. 7 komme i opfyldelse.

 

Her får du 2 timers banecykling hvor i bliver instrueret af par nr. 7, Michael Sandstød og Jimmi Madsen. I prøver forskellige konkurrencer af indenfor banecykling. I låner banecyklen så i skal ikke selv medbringe cykel. Cyklen har KEO pedaler og fast nav.

Der er mulighed for at låne cykeltøj, sko og hjelm.

I bliver undervist i banecyklingsteknik, og prøver at køre på den eneste indendørs cykelbane i DK.

Du får lov til at blive prøvet af i en klassisk tidtagning.

Banecykling med Sandstød og par nr. 7. Oplev det og få din drøm til at gå i opfyldelse

Dette event er, udover at være en kæmpestor oplevelse, en god anledning til at prøve dig selv af i tidstagning, samt få nogle fif af gamle proffer. Har du en ven der også går meget op i cykelsport, er dette en kanon mulighed til en lille konkurrence.

Selvom 6 dagesløbet er kendt og meget populært, er indendørs cykelbaner ikke noget der hænger på træerne i Danmark. Derfor er en oplevelse op Ballerup Cyklebane en helt unik og speciel oplevelse, da det er den eneste indendørs cykelbane i Danmark.

Så uanset om det er til dig selv, eller som gave til en cykelentusiast du kender, er dette event en helt speciel og unik oplevelse.