Billige rejser - og billig rejseforsikring! Bliv støttet både før, under og efter din rejse

Billige rejser

Her har vi samlet de udbydere, vi mener har de bedste tilbud, på billige rejser. Vi guider dig, så du kan få flest rejser ud af dine penge.

Der vil her på siden være afbudsrejser, nedsatte rejser, her og nu rejser, last minute rejser, billige weekendophold og hvad de ellers kaldes, alle de billige rejser.

Kort sagt, her samler vi de tilbud, der som forbruger giver dig mest value for money som det populært hedder.

Vi har f.eks. samlet en guide, til hvordan du får mest for pengene, på en billig rejse til New York City. Den guide finder du ved at klikke her.

De bedste tilbud

Når det kommer til billige rejser, så er der mange spillere på markedet. Vi samarbejder kun med de allerbedste, og derved kan sikre dig de bedste priser

Vores partner, har her samlet en række gode her og nu tilbud på billige rejser, som skifter hele tiden og som du kan benytte dig af. Der er ofte kortere ture, (3-4 dage) med fly og hotel. Turene kan gå til Wien, London, Mallorca, Hamburg, Nyhavn, både med og uden morgenmad til få tusinde kr.

Billige weekendophold

De billigste weekendophold finder du her hos vores partner rejsefeber. De har ofte nedsatte weekendophold. Tag til f.eks Riga, Berlin, London, Paris, Istanbul m.fl. til under 1.300kr pr.person for 3 overnatninger og fly.

Det er billigt for en storbyferie i en af de populære europæiske storbyer.

Billige rejser, og billige hoteller! Find gode hoteltilbud i dag

Hvis du har lyst til at få inspiration, til at se hvordan du selv kan planlægge billige rejser, eller et billigt weekendophold i en storby. Du kan se flere forskellige muligheder i vores rejsemagasin.

De bedste deals op til weekenden har vi samlet her. Er du hurtig har du ofte mulighed for at få et 4, eller måske endda 5 stjernet, 3 dages ophold for kun ca. 500kr pr nat inkl. morgenmad.

Last minute tilbud er samlet her, med mange gode steder i både Danmark, Tyskland og Sverige.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med de billige rejser, og hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, kommentarer, eller rejseberetninger! 🙂

Billige rejser her! Skyscanner hjælper dig til den perfekte rejse