Puzzle Walk på Assistens Kirkegården

 

Puzzle Walk på Assistens Kirkegård- Løs gåder imens du udforsker

Er der en eftertænksom detektiv gemt i dig, og elsker du at løse spændende gåder? Så skal du tage på puzzle walk på Assistens Kirkegård, hvor blandt andre H. C. Andersen og Niels Bohr ligger begravet. Midt i København ligger dette grønne frirum, hvor københavnere kan mødes og slappe af. Væk fra storbyens stress og jag, hvor du kan slappe af og nyde fuglefløjt fra oven. Men hov, der er et problem. Midt i al denne idyl er H. C. Andersens skygge pludselig forsvundet fra de dødes rige. Nu er det op til dig og dine venner at finde den. Følg de mange spor og oplev Assistens Kirkegård på en måde, du aldrig har prøvet før.

Om puzzle walk på Assistens Kirkegård

Du og op til tre af dine venner skal sammen gå på opdagelse på Assistens Kirkegård i indre København. Jeres opgave er simpel: Find H. C. Andersens skygge, men vejen er lang og I kommer ud på en lang og spændende rejse gennem fortidens mange historier og gåder. Med jer har I en notesbog, som H. C. Andersens skygge har efterladt sig, et kort over kirkegården, en gådeguide med hints og et par ekstra ting, som I får brug for undervejs. Denne puzzlewalk varer typisk mellem 2-2,5 time, men det hele afhænger af, hvor gode I er til at løse de mange gåder og følge sporene til ende. Startstedet bliver udleveret sammen med jeres puzzle walk-pakke, og I bestemmer helt selv, hvornår I vil afsted. Puzzle walk på Assistens Kirkegård er primært henvendt til voksne, men I kan sagtens tage jeres børn med på denne tur gennem fortiden. 

Puzzle Walk på Assistens Kirkegård

Hvad er puzzle walk?

Puzzlewalk er et relativt nyt koncept, som giver dig muligheden for at se København på en helt ny måde. Sammen med venner, familie eller kollegaer kan du udforske de lokale historier ved at finde ledetråde og løse spændende gåder, som både tester din intelligens og snarrådighed. Du kommer til at se nye sider af København, som du ikke tidligere har oplevet og får samtidig en pause fra mobilen, jobbet og hverdagens stress og jag. Under puzzle walk på Assistens Kirkegård kan du blandt andet finde ud af, hvem der blev levende begravet på kirkegården og hvilke andre berømte danskere, der ligger begravet side om side med H. C. Andersen og Niels Bohr. 

Om Institute of Wonder

Den lille organisation Insitute of Wonder har en mission om at inspirere danskerne til at åbne deres øjne og se verden på en ny og anderledes måde. Magi kan findes hver dag og i ethvert øjeblik, hvis blot vi sætter tempoet ned, så vi har tid til at opleve verden. Med puzzle walk kommer du på en ny og anderledes byvandring i København, hvor du undervejs skal løse gåder og puzzles for at løse mysteriet og få indblik i de skjulte og glemte københavnske historier. Puzzle walk findes både på dansk og engelsk og anbefales til voksne og børn over 12 år. Oplev byen, læg mobilen fra dig og løs gåder med dine venner.

Vil du læse mere om denne oplevelse, Puzzle Walks generelt, eller bestille oplevelsen?

Er du på udkig efter flere spændende og mystiske oplevelser? Se vores oversigt over escape rooms i hele landet.