Find lækre ting til hjemmet!

Hos Living-Guide er vi selvfølgelig også vilde med lækre ting til hjemmet. Hjemmet skal være unikt, lækkert, afslappende og i et design der fortæller noget om hvem der bor i lejligheden, huset, i sommerhuset eller på husbåden. Hjem kan være mange steder, derfor har vi fundet mange forskellige leverandører af ting til hjemmet, så der helt sikkert er noget der kan gøre det lækkert og hyggeligt hos jer.

Hos vores partner Living shop kommer du helt sikkert godt i gang. Living shop har et stort udvalg fra alle de kendte mærker som Hay, Ferm Living, Louis Poulsen, Gubi, Kay Bojesen, Lemur og mange mange flere.

Du finder alt fra Designermøbler, lamper, vaser, ure, spejle, Barstole, Bøger, delikatesser, Plaider og meget mere. Der er flere 1000 forskellige varer du kan bruge til at bringe din lejlighed

Herunder kan du se nogle af de forskellige ting du kan købe hos Living Shop.

Duftlys
Lækre duftlys

 

Er du vild med lækre duftlys har de en masse forskelige i Living Shop.

Feks dette ØY duftlys, der udover at det selvfølgelig dufter helt fantastisk, ser rigtig flot ud at have stående.

ØY er fra SKANDINAVISK og et af deres mange lækre produkter i lækker kvalitet. Du finder selvfølgelig også mange andre duftlyst i deres shop.

ØY lyset har en brændetid på over 45 timer og vejer 190gram. Du finder de lækre duftlys her

Lækkert design
Living til hjemmet i flot design

Her finder du Discus Blue. Den flotte arkitektlavede fugl er designet i 1961 af Hans Bølling. Fuglen er lavet i fyrretræ og har fået sit flotte unikke design, fordi Hans Bøllings ynglingsfugl var papegøjen.

Fuglen fåes i flere forskellige størrelser så den altid kan passe ind i hjemmet.

 

Lampe af kork - korklampe
Smarte miljøvenlige lamper af kork.

 

Hos Sinnerup har vi fundet noget vi er helt vilde med. Lamper der er lavet af Kork. Lamperne er 100% miljøvenlige, da de kun består af Kork. Korklamper belaster ikke miljøet da kork udvindes af bark, uden at slå træet ihjel. Derfor kan Kork udvindes igen og igen, uden at miljøet belastet. Derudover er lamperne flotte og vil pynte i de fleste hjem. Sinnerup har efterhånden fået et flot udvalg af andre ting, der alle passer ind i konceptet “living til hjemmet”. Se deres store udvalg af ting til hjemmet og lad dig inspirere.