De bedste oplevelser i Århus

Oplevelser i Jylland

Vi har her på siden samlet de bedste oplevelser i Århus og omegn.

Oplevelser i Jylland, specielt oplevelser i Århus, er der som du nok har gættet, oceaner af. Det er bare lige med at finde de rigtige.

Vil du ud at spise? Køre GoCart, prøve en af de fantastiske øl eller ginsmagninger, eller noget helt andet.

Du finder en masse oplevelser i Århus her på siden, i de forskellige kategorier.

Mangler du information om de spændende oplevelser, du finder, kan du trykket på de forskellige links. De har ofte meget mere information om de forskellige events, hos de samarbejdspartnere vi har fundet. Uanset om det er oplevelser Århus, eller ølsmagninger på Fyn du søger.

Oplevelserne er delt op i kategorier, og finder alle sted i Århus og omegn, eller i Østjylland.

 

Hop til kategori:

 

Action og fart i Århus og Østjylland

 

Vil du se en samling over action og fart oplevelser i hele Jylland? Så klik her og se vores liste. 

 

Smagsoplevelser i Århus

Vi har samlet de bedste smagsoplevelser du kan finde i Århus og resten af Østjylland. Tag et kig på listen, og se, om ikke du kan finde noget der frister! 🙂

 

 

 

Spændende og anderledes oplevelser i Århus

Her har vi samlet alt det, der ikke passer ind i de ovenstående kategorier! Du læse meget mere om alt fra rundvisning i byen med en hjemløs, til hot bikram yoga! Uanset hvad du er til, så garanterer vi for store oplevelser! Tag et kig på listen, og find noget der interesserer dig!

 

 • Hot Yoga Århus
  Denne nye og spændende yoga form tilfører en helt ny dimension til motionsformen. Der er mange ekstra fordele i hot yoga, som du kan læse meget mere om ved at klikke her.
 • Rundvisning i Århus med hjemløs guide 
  En helt unik og stærk oplevelse venter! Se Århus fra en anden side, og bliv vist rundt af en hjemløs eller tidligere  stofmisbruger. De socialt udsatte ser byen på en helt anden måde, og du vil uden tvivl se Århus fra en anden side. Klik her og læs mere om denne stærke og spændende oplevelse.
 • Barista kursus hos La Cabra
  Lær at lav kaffe som en ægte barista! Bliv meget bedre til at lave kaffe, og få en kæmpe kaffeoplevelse! Dine smagsløg vil elske dig for det. Klik her og læs mere om barista kursus i Århus hos La Cabra.
 • Malekursus i Århus 
  Er du, eller kender du en kreativ sjæl? Så er dette malekursus i Århus en fantastisk oplevelse. Der bliver sørget for alt, du skal bare sørge for at medbringe kreativitet og godt humør!
  Vil du læse mere om det, kan du klikke her!

Du kan også besøge vores partner fedepriser.dk, der har masser af oplevelser og Danmarks bedste udvalg af poolborde, dart, gaver, børnemøbler og meget meget mere.