Kør Lamborghini

Kør Lamborghini

Den perfekte gave til 25-30 års fødselsdag.

Det er den mest købte gave til unge mænd på 25år eller 30år. Oplevelsen kør Lamborghini, er et af de største ønsker blandt mænd. Og hvis du giver denne tur i en Lamborghini i fødselsdagsgave, er du sikker på at din gave bliver en af de allermest populære.

Hvem kunne ikke tænke sig at side i en Lamborghini Gallardo?

Det bliver 100% sikkert en af de største oplevelser i fødselarens liv, både på dagen og i mange år fremover når han tænker på turen i den 560 hestekræfter stærke Italienske muskelmaskine.

Mærk den italienske power

Det er den fedeste fornemmelse når man mærker, hvordan den bliver skudt afsted fra 0-100km/t på kun 3.5 sekunder. Du mærker suget i maven og den fede følelse af at sidde i en af verdens fedeste biler, med fuld fart på.

Det kan prøves, at køre Lamborghini i både København og i Århus. Du kan også prøve Lamborghini både på vejen og på Sjællands og Jyllandsringen.

Turen i Lamborghini på vejen, er planlagt så den kører uden om den tunge trafik, sådan at du oplever så meget kørsel som muligt og ikke skal holde i kø.

Oplevelsen er meget populær og skal bestilles lidt i god tid, da der ofte er mange der vil køre Lamborghini.

Det er også muligt at køre Ferrari, hvis det er det der er din kammerats største ønske. Både Lamborghini og Ferrari er en oplevelse for livet at prøve. Alle drenge har mange gange i livet drømt om at sætte sig ind i en af de fede fuldblods italienske muskelmaskiner, som både Ferrari og Lamborghini jo er.

Se mere om muligheden for at komme til at køre Lamborghini eller Ferrari, eller læs mere om hvordan du køber det som en gave, så du kan gøre en vend er er glad for Italienske biler glad.Prøv en Lamborghini her. Kør en Italiensk Bil