Prøv en Formel 1 simulator i Århus!

RacingRoom Formel 1 simulator | hæsblæsende køretur

Prøv en utroligt realistisk Formel 1 Simulator i Århus!

Er du en fartdjævel? Elsker du biler, og alt hvad det indebærer? Lugten af benzin og motorer giver dig kuldegysninger. Kan du heller ikke vente til Le Man bliver vist i fjernsynet igen? Bare rolig, nu kan du få din adrenalin rus tilfredsstillet ved rent faktisk at køre racerbilen selv. RacingRoom, der ligger sammen med RacingHall i det sydlige Aarhus, har nemlig virkelige realistiske Formel 1 simulatorer.

Så nu kan du få æren af selv at køre trofæet hjem. Slut med at komme med gode råd gennem fjernsynet til Kevin Magnussen, nu kan du gøre det selv. Læn dig tilbage og mærk, hvordan følelsen af farten trækker dig helt tilbage i sædet. Din puls stiger og hjertet banker hurtigere og hurtigere.

Hvad er med i pakken? 

Hvad medfølger så i Formel 1 simulator pakken? 

Først og fremmest kan du vælge i mellem 30 eller 60 minutters køretid. Det er op til dig. Så hvis du ikke synes, at 30 minutters ræs er nok, men bare gerne vil mærke suset lidt mere, er 60 minutter et oplagt valg for dig. 

Med i oplevelsen følger også instruktion og vejledning, så du kan sætte dig i bilen og være helt sikker på, hvordan en Formel 1 simulator skal styres. Så får du også det bedste ud af din oplevelse, og du kommer til at mærke de mange hestekræfter. Dertil kommer der også undervisning i køreteknik, så du kan være sikker på, at du hiver trofæet i land. Generelt får du et godt kendskab og indblik i udstyret, så du får en fornemmelse af, hvad de professionelle racerkører arbejder med til hverdag. 


Formel 1 simulator i Århus

Vidste du at? 

Vidste du, at der skal tages over 100 målinger af racerkørerens ryg, bagdel og lår for at skabe det helt perfekte sæde i Formel 1-bilerne? Med ganske avanceret udstyr foretages der et hav af målinger, så racerkøreren sidder helt ergonomisk korrekt. Det er jo trods alt mange timer, som bliver brugt i bilen, så udstyret skal naturligvis også være i orden. 

Vidste du, at når der køres Grand Prix kan kørerens hjerte slå 3,5 gange hurtigere end normalt? Den høje fart sætter altså også fart over feltet hvad angår racerkørerens hjerte.

Godt at vide om Formel 1 simulator 

Regler og sikkerhed: 

Det er vigtigt at gøre sig bekendt med eventuelle sygdomme eller tilstande, der kan blive påvirket af en køretur i Formel 1 simulator. Oplevelsen i Formel 1 simulator anbefales nemlig ikke til folk, der lider af epilepsi. Derudover skal man også være minimum 12 år, hvis man vil prøve simulatoren. 

Simulatoren giver dig et fantastisk udsyn, så du rigtigt kan nyde banen og få den optimale oplevelse. Formel 1 simulator er nemlig bygget op således, at den har tre vinklede skærme, så du får et 180 graders udsyn. 

Du kan læse mere om oplevelsen Formel 1 simulator Århus.

Privat arrangement: 

Hvis I er en større gruppe eller lignende, der holder et privat arrangement, kan man ved bestilling få Formel 1 simulatoren ud til arrangementet. Ved disse private arrangementer er det også muligt at køre med VR-briller og med sæder, der bevæger sig.

Læs mere eller bestil

Du kan blive meget klogere på oplevelsen, RacingRoom Aarhus, eller den hyper realistiske Formel 1 Simulator. Det er også der du skal klikke, for at booke tid til oplevelsen.

Er du på udkig efter andre fartfyldte oplevelser? Så tag et kig på denne Offroad oplevelse i Randers, eller se vores oversigt over de bedste oplevelser i Århus.