Østerssafari i Vadehavet ud for Rømø

Østerssafari i Vadehavet

Tag på Østerssafari ud for Rømø og gå på jagt i vadehavets fantastiske spisekammer! Der er flere østers end du kan forestille dig, og du kan spise dem direkte fra havbunden. Ud over østers er der også rig mulighed for at finde muslinger af flere forskellige slags. Der er altså tale om en helt unik oplevelse, som du stort set kun kan få i vadehavet, og det er en utrolig fornemmelse at fange sine egne østers.

Er du interesseret? Så klik for at bestille Østerssafari i Vadehavet.

Med i oplevelsen får du:

  • 2-3 timers østerssafari i Vadehavet
  • Rig mulighed for at smage fangsten
  • En helt unik naturoplevelse, som ikke findes andre steder i verden
  • Historier og fortællinger omkring både østers og vadehavet.
  • Udover at lære hvordan man samler østers, bliver i også instrueret i hvordan man bedst muligt åbner de drilske lækkerbiskener

Oplevelsen tilbydes af virksomheden Sort Safari, der i mere end 10 år har specialiseret sig i spændende naturarrangementer.
Ønsker du at prøve østerssafari i vadehavet? Så husk at østerssæsonen strækker sig fra 1. oktober til først i april, og al østersjagt derfor skal foregå derimellem.
Østerssafari i Vadehavet med Sort Safari

Mere om Sort Safari og østerssafari

Som sagt har Sort Safari mere end 10 års erfaring med unikke naturoplevelser. Sammen med dygtige naturvejledere, bliver der fortalt vidt og bredt omkring Danmarks unikke natur. Både store og små bliver fænget, når der bliver berettet meget levende om vort lands flora og fauna.

Vejret spiller en stor rolle for østerssafari, og naturoplevelser generelt, og derfor er to ture aldrig helt ens. Der er tale om en unik oplevelse hver gang, men Sort Safari vil gøre deres ypperste for, at alle for den bedst mulige dag.

Fun Facts om Østerssafari:

  • Denne østerssafari finder sted ud for Rømø i Vadehavet, som faktisk er på UNESCOs verdensarvsliste, grundet sin unikke natur
  • Der er mulighed for, at du finder en perle i en af de østers du fanger. En fantastisk souvenir, fra en dag du sent vil glemme.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse!

PS: Husk gummistøvler!

Husk at det også er muligt at tage på Østersjagt i Limfjorden. 
Er du på udkig efter flere smagsfyldte naturoplevelser? Så overvej eventuelt en vildmarksbrunch i Mols Bjerge!