Guidet tur i byen

Guidet tur i byen

Er du på udkig efter en guidet tur i byen? Vil du se en af Danmarks største byer fra en helt ny side? Så er dette måske noget for dig.

Ønsker du en historisk vandring i byen, hvor du får vist historiske bygninger, områder og pejlemærker, og en masse historiske fortællinger og legender?

Eller er du mere interesseret i at se byen fra en helt anden side, og blive vist rundt af en hjemløs? Der er mulighed for at opleve begge dele!

Historisk byvandring i København

Oplev historiske København. Gå i Flammen og Citronens fodspor, og få nye detaljer, og spændende beretninger om København under besættelsen. Du bliver vist rundt af bl.a. historikere, der er eksperter i 2. verdenskrig, og får levende og oprigtige fortællinger om besættelsestiden.

Gennem de cirka 2 timers guidede byvandring, besøger i 10-15 historiske steder fra besættelsestiden, både i Indre By og på Vesterbro. I besøger også steder var centrale for den danske frihedskamp, og får indblik i hvordan den almindelige københavner levede under krigen.

Derudover får i massevis af anekdoter, og der er mulighed for at stille spørgsmål til guiden.

Lyder det interessant? Læs mere om byvandringen! Eller bestil byvandringen med det samme.

Guidet tur i byen Århus med hjemløs guide

Kunne du tænke dig at se Århus fra en anden side? Så er en guidet tur i byen, med en hjemløs som guide måske noget for dig. Du støtter samtidig en god sag.

Du får lov at se byen på en helt ny og spændende måde – fra nogen af dem der kender byen allerbedst. De hjemløse i byen kender områder og steder i byen, som man ikke nødvendigvis ser eller lægger mærke til.

Selvom Århus er kendt som Smilets By, er der også meget andet end smil, frokost ved åen og fodboldkampe på stadion.

Du kan godt forberede dig på en spændende, rørende og sjov oplevelse, når du bestiller en guidet tur i byen med en hjemløs som guide.

Når du bestiller denne guidede tur, får du ikke kun en spændende og anderledes oplevelse, men du støtter også et godt formål. Du støtter Poverty Walk, som hjælper hjemløse landet over. Du kan se et lille indslag fra TV2 Østjylland om Poverty Walk.

Læs mere om den spændende guidede tur, eller bestil byvandringen Poverty Walk med det samme.

 

Se København fra en ny side – bliv vist rundt af Gadens Stemmer

Se København fra en ny side. Få en guidet tur rundt i byen København, med Gadens Stemmer.

Få en fantastisk oplevelse, se byen på en anden måde, og støt et godt formål!

Du får 1½ times byvandring, rundt omkring i Københavns gader. Dette kombineret med en stærk beretning, om et liv på kanten, og forællinger fra et barskt liv, giver en utrolig stærk oplevelse.

Læs mere om hvad du oplever med turen se København med en hjemløs oplevelsen, eller bestil den guidede tur med det samme.