Irsk ølsmagning

Irsk Ølsmagning i Danmark. Det er en drøm for mange. Mange danskere har arbejdet eller besøgt Irland og er blevet helt forelsket i den irske pubkultur. Den er svær at finde i Danmark hvor vi hælder meget til almindelige værtshuse, hvor man kan være heldig at købe en Tuborg til 13 kroner, mellem kl 14-17 torsdag eftermiddag.

Sådan er det ikke i Irland! Og med Irsk ølsmagning følger irske traditioner!

Er du en af dem der er blevet betaget af den irske øl, kan vi kun anbefale den Irske ølsmagning hos Na Nog i Århus.

Vi har selv besøgt den flere gange og vi bliver aldrig skuffet! Vi elsker Guinness, Kilkenny´s og Murphy´s! Men Det er kun toppen af isbjerget! Hvis du er til irske øl er denne ølsmagning absolut et besøg værd!

Mikrobryggerier i Danmark skyder op alle steder og vi laver absolut noget godt øl i Danmark. Men. I Irland skyder mikrobryggerierne også op. Og hvis du er til irsk øl er denne ølsmagning absolut himmelen. For de små lokale bryggerier i Irland er bestemt samme ditto som de danske! De brygger forskellige lokale variationer af de kendte øl fra Irland og det gør de rigtigt godt!

Vi kan kun sige det på denne måde! Er du uborg/Carlsberg typen, er der bestemt ikke noget galt med det! Men så er denne Irske ølsmagning ikke dig! Men har du mærket den irske stemning og smagt det irske øl, så er den et must! Du finder ikke en bedre ølsmagning i Danmark.

Ølsmagning i Århus på den Irske Pub Tir Na Nog, er kendt for at bringe andre Irske øl ind, end de traditionelle Guinness, Kilkenny og Murphy´s. De henter det irske øl fra mikrobryggerier som ikke satser på store mængder, men på den bedste kvalitet.

Du får i denne ølsmagning på 50 minutter lov til at smage 6 forskellige specialøl som du bliver guidet igennem. Efter smagningen er du velkommen til at blive på pubben og fortsætte med din egen smagning med vennerne. Der er også mulighed for at købe specielle flasker med hjem.

Na Nog udvidede i 2017 med The Tap Room. Har du fået lyst til at prøvesmage de forskellige irske øl, kan du se mere om ølsmagninger i Århus.

Tír na nÓg er et land uden for kortes grænser og betyder den evige ungdoms land.

Irsk ølsmagning i Danmark, oplev den bedste ølsamning i Århus her