Ølsmagning i hele landet.

Vi har fundet de steder de tilbyder ølsmagning til billige priser i Århus, København, Odense, Randers, Vejle og mange andre byer.

Ølsmagning, Ginsmagning, Whiskysmagning m.m. er blevet lige så populært som vinsmagning var for få år siden. Nu er ølsmagning en af de mest populære events at bruge en torsdag eller fredag aften på.

I dag er der flere hundrede forskellige øl at vælge imellem, imod ganske få for bare 10-15 år siden. Vi har alle vores mening om hvordan en god øl skal smage. Det ses tydeligt på antallet af udbydere af smagninger, at populariteten er steget markant.

Vi har gavekort til de fleste af de kendte mikrobryggerier og barer i de større byer.

Bestil din ølsmagning her til dig selv, som gave. Det er et godt valg som event til en festlig lejlighed som en rund fødselsdag eller en polterabend. Det er også altid en sikker vinder som præmien til ris a la manden, da der er mange der syntes at øl og øllets historie er spændende.

Ellers kan det være en god anledning at give et gavekort til gruppen af venner som er lidt sløve til at komme ud af starthullerne. Når gavekortet først er bestilt, er du garanteret en hyggelig aften med vennerne.

Er i interesseret i at spise i byen inden har vi altid et godt spisested til jer her

Viser alle 11 resultater