Billige afbudsrejser

Afbudsrejser for hele familien

Vi har samlet en oversigt over de bedste steder, hvor du kan finde afbudsrejser. Der er rigtig mange penge at spare! Kig på denne side, find de gode tilbud, og læs mere om konceptet!

Århus charter – kåret som Danmarks bedste rejsearrangør 2018.

Primo tours –  Afbudsrejser hvoraf mange er all-inclusive ferier.

Travelmarket – Samler afbudsrejser fra flere forskellige bureauer.

Suncharter – Last minute rejser fra Aalborg.

Afbudsrejser eller “last minute rejser” er ikke “dårligere” rejser, som mange desværre tænker. Disse tilbud opstår fordi en allerede bestilt rejse bliver aflyst. Der kan være mange grunde til aflysningen, f.eks sygdom.

Da aflysningen ofte sker kort tid før afgang bliver rejsebureauet nødt til at sætte rejsen meget kraftigt ned for at de kan nå at sælge den.

Derfor kan du komme billigt afsted hvis du holder øje med denne kategori med billige rejser jævnligt.

Du kan også se her hvordan du kan planlægge en ferie for hele familien til Mallorca uden at det koster kassen.

Hvis du holder øje med afbudrejser her på siden, eller på vores Facebook side får du hele tiden de sidste nye tilbud hurtigere end alle andre.

Der er ofte her og nu rejser til omkring 1000 kr for en uge og ofte all-inclusive afbudsrejser til omkring 1800-2000 kr.

Find det hele et sted

Vi samarbejder med de fleste af de danske rejsebureauer og har derfor et af de største udvalg af afbudsrejser og “normale” rejser. Vores rejsepartnere tilbyder rejser over hele verden. Du kan helt sikkert finde en last minute rejse der passer til både din økonomi og din ønskedestination.

Vi søger hele tiden efter endnu billigere og bedre afbudsrejser og finder hele tiden nye samarbejdspartnere. Så hold øje med gruppen “afbudsrejser” så du hele tiden får de bedste tilbud på rejser.

Mangler du nogle rejse destinationer til vores last minute rejser hører vi gerne fra dig. Vi er altid glade for at kunne blive inspireret til at udvikle vores service til at blive endnu bedre.

Hvis du har lyst til at skrive et indlæg til vores rejseblog må du meget gerne kontakte os på info@living-guide.dk, vi vil altid gerne høre om vores brugeres rejseoplevelser til nære og fjerne destinationer.

Du finder vores rejseblog her hvor du kan læse de rejseindlæg der allerede er udgivet.

Find de bedste afbudsrejser og last minute rejser til sommerferien!

Similar Posts

Skriv et svar