Øl- og oste smagning. Ølsmagning på Fyn

Ølsmagning på Fyn

Fynboerne er også glade for godt brygget øl og de er rigtig gode til at lave en spændende ølsmagning. Du finder her de bedste steder til en hyggelig aften med vennerne eller kæresten, til en god og hyggelig ølsmagning på Fyn.

De fynske bryggerier holder sig ikke tilbage, når det kommer til at eksperimentere, nærmest tværtimod! Derfor kan du være sikker på, at du kan finde en ølsmagning på Fyn, hvor du kan prøve noget nyt. 

Mange af de fynske mikrobryggerier eksperimenterer med spændende og hidtil usete ingredienser – f.eks. kan du på Fyn både prøve ølsmagninger med øl brygget på snus eller på ostevalle. Øl med både tang og havvand. Den lækre kombination af godt hjemmebrygget øl og hjemmelavet kvalitets oste. 

Under jeres ølsmagninger på Fyn, vil i oftest, udover ølsmagningen, blive vist rundt på bryggeriet, og få en masse historier og information omkring bryggeriet, processen og historien bag bryggeriet. 

Øl og ostesmagning hos Gundestrup Bryghus og Mejeri

Gundestrup Mejeri blev startet for over 100 år siden, men i 2007 udvidede det, og begyndte også at brygge øl. På rekordfart er de blevet dygtige til at brygge øl, og tilbyder nu en af de bedste ølsmagninger på Fyn!

Gundestrup Mejeri er kendt for deres fantastiske rygeoste. Derudover blev deres Fynbo Ost kåret til den bedste ost i Norden i 2010. Altså har vi at gøre med nogle producenter, der virkelig har sans for kvalitet og gode råvarer. 

Det ser man virkelig også, når man smager deres øl. De brygger nemlig en speciel øl, med valle fra mejeriet. Det lyder måske ikke super appetitligt, men det smager fantastisk! 

Klart en anderledes og spændende oplevelse, og en af de bedre oplevelser, når det kommer til ølsmagning på Fyn! 

Du kan læse mere om ølsmagningen hos Gundestrup Bryghus og Mejeri i linket, eller bestille den spændende ølsmagning herunder.

Øl og ost på Fyn, du finder her alt det du kan forvente af en ægte øl og ostesmagning. Godt ramt af fynboerne der her har vores mest populære smagning

 

Er du til Ø-bryg fra det Fynske ø-hav? Så er der her en ølsmagning på Fyn (eller meget tæt på Fyn) som virkelig kan anbefales.

Thurø er, når man spørger Fynboerne, helt sikkert en del af Fyn. Ihverfald når det drejer som bryghuset Ø-bryg. Den gamle Købmand rummer nu dette fantastiske Fynske bryggeri, og der er selvfølgelig brugt en masse lokale ingredienser. F.eks er der tang og havvand i Skibsøllen, hentet ind fra Svendborgsund.

Du kan se meget mere, eller bestille den populære rundvisning og Ølsmagning på Fyn herunder, hvis du vil opleve en rundvisning, fortælling samt ølsmagning, på ægte Fynsk!

Lokalt brygget øl på og fra Fyn. Få en ølsmagning på Fyn, men rene fynske råvarer.

 

 


Ølsmagninger i andre byer 

Vi håber du fik et godt overblik over de forskellige udbydere af ølsmagning på Fyn.

Selvom Danmark er et lille land, er vi jo som bekendt glade for øl. Der er derfor et stort marked for ølsmagning i hele Danmark. 

Ønsker du at få et overblik over hvilke øl-oplevelser der ligger og venter nær dig? Så klik dig ind på oversigten over dit område. 

Ølsmagninger i Aarhus

Ølsmagninger i København

Ølsmagninger i Kolding

Vi udvider hele tiden med nye ølsmagninger så snart de kommer frem, så hold dig opdateret løbende på siden og se om dit favoritsted nu tilbyder ølsmagning.

 

Giv et gavekort til ølsmagning på Fyn i gave. Det kan være til jubilæumsgave, fødselsdagsgave eller julegave. Gavekortet til ølsmagning på Fyn er også meget populært som mandelgave på Fyn.

 

God fornøjelse!