Nyd stilheden, flyv luftballon

Flyv luftballon og se landskabet

Drømmer du om at blive luftskipper og flyve luftballon? Det er muligt med denne spændende oplevelse hvor du ser hele landet fra oven.

Du får en tur på 2-3 timer og der kan flyves fra både Sjælland, Jylland og Fyn. Der følger lidt godt til ganen med, når flyvningen er overstået og der uddeles diplom for Ballonflyvning.

Flyv luftballon og få det fedeste sus og adrenalin kick, når du svæver henover det smukke danske land. Overblikket er helt fantastisk og der kan kun høres fuglenes skræppen.

Er du ikke bange for højder, skal du prøve den fede oplevelse.

Du kan læse meget mere om hvor du kan flyve fra og hvornår ved at klikke her!

Flyv luftballon er en god oplevelse hvis i er nogle stykker. Har du f.eks 2 gode venner, der heller ikke er bange for højder, er det en rigtig fed oplevelse. Det er bare helt specielt at hænge så højt op og spejde udover det danske landskab. Og selvfølgelig en rigtig fed oplevelse at have prøvet sammen med kæresten eller vennerne.

Det er helt utroligt hvor langt øjet rækker, når man flyver i luftballonen.

Se f.eks Danmarks bjerg, himmelbjerget, fra en luftballon og se hvor småt det er når du flyver, helt deroppe.

Flyv luftballon som konkurrence sport

Faktisk er “flyv luftballon” en sport. Man kan flyve det som konkurrence og der holdes internationale mesterskaber i Ballonflyvning. Det er nok ikke lige første dag du stiger ind i ballonen, at der skal flyves konkurrence. Men bliver du bidt af ballonflyvning, er muligheden for at dyrke det mere ihvertfald en mulighed. 

I denne ballonflyvning er det DreamBallon der står for flyvningen. De prioritere selvfølgelig altid sikkerheden først. Og tjekker om vind og vejr tillader flyvning. Ballonen er altid af den nyeste og mest moderne model, så du skal ikke være bange for, at det er en af de oprindelige balloner der er over 200 år gamle!

Flyvningen i ballon, foregår selvfølgelig med en erfaren pilot.

Da denne flyvning foregår fra flere steder i landet, kan du bruge den, enten selv, eller som gave, uanset om du kigger efter Ballonflyvning i København, Århus, Odense, Ålborg eller Vejle.

Flyv ballon og se hele Danmark fra luften. En smuk oplevelse

Er du mere til at se Danmark højt oppefra i en helikopter er det også muligt!