Øltur med guide i København

Vesterbro – Guidet Øltur hvor du ser byen imens.

Her er der lavet en “vesterbro – Guidet øltur” i København med ølstop. Turen tager 3 timer. Der besøges 3 forskellige beværtninger, f.eks kommer du til at smage Mikkellers gode øl. Turen er lavet så turister får set det der tidligere var kendt som den hårde bydel. Her oplever man det helt i øjenhøjde med de mennesker der bor i bydelen der rummer Istedgade, Rådhuspladsen, Københavns Hovedbanegård og Kødbyen.

Rolig bydel

I dag er Vesterbro ikke en barsk bydel på samme måde som tidligere. Byen er blevet byfornyet, der er ryddet op i gaderne, kriminaliteten er væk. Men der bor stadig mennesker der har historier at fortælle fra deres liv på Vesterbro. Denne bydel passer perfekt til en guidet tur med et par stop på ølstuerne.

Hvis du er interesseret i København og dens historie med rigtige mennesker, bør du kigge nærmere på denne oplevelse.

Turen tager 3 timer, der besøges 3 steder med forskellige øl så der fortælles en historie med øllets historie i København. Derudover får du masser af historier om den brogede fortid i bydelen Vesterbro.

Fortællingen foregår på engelsk.Guidet tur på Vesterbro med ølpauser

Er du til en rolig rundvisning i København, hvor der er indlagt pauser med ølsmagning, er denne tur lige dig. Der er ikke noget stress, turen tager udgangspunkt i, at det er folk der gerne vil vide noget om byen og samtidigt smage det lokale øl og måske besøge en beværtning eller flere. Så er denne tur noget for dig. Det er helt nede i tempo, med gode pauser hvor i får pustet ud. Og så får du besøgt nogle af de lokale beværtninger, som du ikke ville kende til inden turen.

 

Turen rundt i København er populær, både blandt de danske turister fordi den er stille og rolig, samtidigt med at du får noget historie! Men også blandt turister fra udlandet, fordi de kommer til at se noget af København, som man ikke kan opleve på de “normale” rundture!