Ginsmagning i Århus

Ginsmagning i Århus hos Smagførst

Ginsmagning i Århus giver dig svarene på det hele, ihvertfald indenfor feltet Gin og Tonic.

Er du også, ligesom mange af os andre, blevet interesseret i hvorfor Gin er blevet så populært de seneste år, er der chancen for at få det forklaret, og vist af rigtige Gin entusiaster.

Der findes flere tusinder af meninger om Gin. Der snakkes om forskelle der er større end forskellene på forskellige Whisky, Cognac m.fl. Men hvem skal man lytte efter hvis man skal prøve sin første rigtig gode Gin.

Et godt bud er at tage til en vinsmagning hos Smagførst som du kan bestille her på siden. Du får under den 1 time lange Ginsmagning, smagt 6 forskellige Gin og 3 forskellige Tonic. Og indimellem bliver dine smagsløg renset med både brød og vand.

Ginsmagningen

Under selv smagningen får du, udover en masse sjove anekdoter og historier, forklaret hvorfor lige netop den Gin du smager, kan være bedst til noget specifikt.

Det er ikke ligemeget om blander den ene eller anden Gin op med en tilfældig Tonic. Tingene skal passe sammen, og under smagningen vil du opleve at det begynder at give rigtig god mening. Faktisk finder man ud af at en dyr Tonic og en dyr Gin sagtens kan ende med at blive en dårlig oplevelse sammen, fordi de simpelthen ikke matcher sammen, selvom de hver for sig er i gode kvaliteter.

Knowhow om Gin

Da Smagførst i Århus har mange ansatte der alle er eksperter på deres forskellige områder, er du sikker på at du får forklaringen om Gin og Tonic fra en rigtig entusiast, der har sat sig ind i stoffet.

Derfor kan vi klart anbefale denne Ginsmagning i Århus.

Efter smagningen

Da smagførst jo er en af de største og bedste specialbutikker i Århus med spiritus, er der selvfølgelig altid mulighed for at få gjort nogle rigtig gode handler når ginsmagningen er afsluttet.

Også selvom du måske lige er blevet interesseret i noget andet end Gin.

Det er den bedst ratede smagsoplevelse blandt kunderne der har besøgt Ginsmagningerne, så det anbefales bestemt fra både os, samt dem der har prøvet, at bestille en Ginsmagning hos Smagførst i Aarhus.


Ginsmagning i Århus med masser af fortællinger og sjove historier, op en Ginsmagning i høj kvalitet her
 

Historien om Gin

Gin stammer fra Holland og blev egentligt opfundet fordi man ville dulme smagen af brændevin, med forskellige urter. Igennem de sidste flere århundreder har Gin svinget meget i popularitet. I dag er Gin meget populært på grund af de mange små special destillerier der producere Gin i høj kvalitet og ikke som masseproduktioner.

Mange steder er det i dag blevet muligt at købe Gin smagekasser, så man med jævne mellemrum får en kasse med forskellige gin i, sammen med f.eks Tonic der passer til den medfølgende Gin, samt opskrifter på gode drinks med Gin.

Men start med første skridt ind i en spændende verden af Gin, og bestil en spændende Ginsmagning i Århus.

Andre muligheder?

Er du mere interesseret i en Ginsmagning hos landets bedste Gin producent Njord, som også ligger i Århus, er det selvfølgelig også en mulighed. Du finder Njords Ginsmagning her!