WOW Park Skjern

WOW Park skjern for hele familien

Trænger I til at komme hjemmefra ? Skal I holde fødselsdag? En dag i WOW PARK Skjern tilbyder aktiviteter for alle. Både for mor og far, men også for de ældre. De mange aktiviteter i parken i Skjern kan benyttes af de fleste. Ungerne kan lege Tarzan i trætoppene, imens mor og far tager en pause på en af de mange siddepladser i parken. Men der kan også spilles bold, fodres dyr eller bare gå på oplevelse i de mange aktiviteter. Det handler om at skabe glæde ved at være i naturen, og de fysiske udfoldelser. Og I vil opleve at I sammen som familie vil få fornyet energi

Så pak aktivitetstøjet, kør til Vestjylland. Der venter en dejlig dag i WOW PARK Skjern, og der er næsten garanteret høj latter til hele familien. Det er simpelthen super sjovt at være i skoven.

Hvad er inkluderet i en oplevelse i WOW Park Skjern?: 

  • Fri adgang hele dagen i parken

  • Utallige aktiviteter for alle aldre

  • Medbring picnickurven, eller køb din mad i parken

  • Pause imellem de mange aktiviteter på mange siddepladser

Fun facts:

  • Træer er de længst levende organismer på jorden – og de dør aldrig af alderdom.

  • Grin dig til Endorfiner. Det er videnskabeligt bevist, at at når man griner, udløses der endorfiner i hjernen. Endorfiner er kroppens egen morfin, og det har en smertestillende effekt og giver en følelse af lykke. Kroppen kan ikke skelne imellem om et grin er ægte eller påtaget. Så bare grin. Du får det straks bedre!

Om parken i Skjern:

  • WOW PARK Skjern er en anderledes lege- og forlystelsespark, der er placeret i en gammel plantage og breder sig over 4 hektar fordelt på både skov og parkhave. Et besøg i naturen med jer i centrum og går ind for sundhed, socialt samvær og bevægelse.


    WOW park - oplevelse for hele familien

Er du på udkig efter andre spændende oplevelser i Jylland. Kan du se et stort udvalg af oplevelser i Jylland her.