Fransk Kokkeskole hos Det Franske Hjørne i Aarhus

Kom på Fransk Kokkeskole og lær de franske klassikere

Tag på Fransk Kokkeskole hos Det Franske Hjørne tæt på Aarhus. Lær at lave franske klassikere, som f.eks. coq au vin, bearnaise, boeuf bourguignon eller confit de canard. I bliver undervist af den franske kok Bruno Lecanu, og lærer at lave fransk gastronomi i verdensklasse, helt fra bunden.

Er du interesseret i denne oplevelse? Så klik her og bestil Fransk Kokkeskole.

Hvad er inkluderet i oplevelsen Fransk Kokkeskole?

  • 5 timers frankofil kokkeskole, undervisning og madlavning
  • Lær håndværket og teknikkerne fra det franske køkken
  • Inspirerende undervisning, spændende fortællinger, og historierne bag retterne
  • En aften med fantastisk stemning, god vin i glasset og mad i verdensklasse

Du finder Det Franske Hjørne, som er det sted der tilbyder oplevelsen Fransk Kokkeskole, få minutter fra Aarhus Centrum. Vi anbefaler at skaffe et lift, tage en hyrevogn eller offentlig transport, da den gode stemning og dejlige vin hurtigt kan få grebet. 🙂

Fransk kokkeskole hos Det Franske Hjørne i Aarhus

Om Det Franske Hjørne

Under oplevelsen Fransk Kokkeskole, bliver i undervist af Bruno Lecanu. Bruno har undervist i fransk kogekunst som teambuilding events hos mange store danske virksomheder, som f.eks. LEGO, Arla, Vestas og TDC, samt undervist privatpersoner og vennegrupper.

Med mere end 500 teambuilding events på CV’et er i i gode hænder hos Bruno. Før Bruno Lecanu startede en fransk kokkeskole, har han tidligere været kok både på flere Michelinrestauranter og fungeret som privat kok for flere ministre i franske regeringer. Siden 1995 har han boet i Danmark.

Er du interesseret? Så klik her for at læse mere om Fransk Kokkeskole hos Det Franske Hjørne.

Vidste du?

  • at Frankrigs kogekunst er så unik, at det som det eneste land i verden, har fået det optaget på UNESCOs liste over kulturarv?
  • at der i Frankrig er meget stor forskel på hvordan retter laves og tilberedes, i forskellige dele af landet? Der er forskel på både råvarer, krydderier og tilberedningsmetoder.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med Fransk Kokkeskole – og Vive la France!

Er du på jagt efter flere smagsoplevelser i Aarhus?