Guidet tur i København

Byvandring i København – Guidet tur!

Er du interesseret i Byvandring i København og i historien om hovedstaden København? Og vil du gerne med på en spændende og enestående byvandring i København med guide?

Så finder du en af de absolut bedste byvandringer i Hovedstaden lige her.

Byvandringen i København tager ca. 1,5 time. Og du hører nogle vanvittige historier om snydepelse, mordere og andre svindlere på denne fantastiske tur rundt i Byen. London havde den verdenskendte seriemorder Jack The Ripper. Men København har også mange barske fortællinger om datidens slette folk, der fordrev livet på den forkerte side af loven.

Der kommer mange spændende fortællinger om alverdens mærkelige typer under denne byvandring i København med Guide.

Guiderne fra Weird Walks er utroligt professionelle og de har afholdt byvandringerne siden 2010. Så man kan efterhånden også kalde dem utroligt erfarne som guider til byvandring i København.

Byvandringen kan både bruges som en gave til en eller flere du kender der skal en tur til København, eller du/i kan købe den til jer selv og bruge den under jeres næste besøg i København. Forbered dig på en byvandring med høj underholdningsværdi, samt en masse uhyggelige og spændende sandfærdige historier. F.eks om de gamle gadebander og svindlere.

Hvad er inkluderet i Byvandring i København?: 

  • 1,5 times guidet rundvisning i indre Københavns gader og stræder
  • Hør spændende fortællinger fra fortiden
  • Lær faktuelle historier om prostituerede, gadebander og svindlere

Kender du ikke Weird Walks?

Weird walks har siden 2010 lavet byvandringer gennem Københavns kringlede gader. De professionelle guider er specialiserede i at formidle fortællinger med afsæt i historie, bygninger og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns byvandrerlaug. Du vil helt sikkert få mange historier som du slet ikke anede eksisterede under denne spændende tur rundt i København.

Weird Walks er rigtig gode til at formidle fængende og sandfærdige historier, som hos mange er gået i glemmebogen i løbet af de forgangne år.

 


Byvandring i København med guide
 

Du kan også få en guidet tur i København med en hjemløs som guide, eller en guidet tur i København med historiske fortællinger også kendt som Flammen og Citronen turen. Og ellers er der et hav af andre oplevelser der kan ses og prøves i København og på Sjælland.