Mad og øl
Smag de lækre chaucuteri produkter og deres hjemmelavede øl.

Folkets Madhus Ølsmagning i København – Charcuteri & ølsmagning

Ølsmagning hos Folkets madhus, er en ølsmagning og smagning af egne charcuteri produkter, hvor Inspirationen fra de italienske, spanske, franske og tyske klassikere strømmer igennem slagteriet og bliver til de danske specialiteter, som Folkets Madhus sætter på bordet. Når Folkets Madhus arbejder, sker det med kærlighed for det gamle håndværk.

Alle pølserne, skinkerne og charcuteriet er lavet økologisk og håndskåret af slagterne, som ved, hvor vigtigt det er med tid. Tid er nemlig altafgørende for, hvordan kødet kommer til at smage, og den lufttørrede Københavnerskinke var da heller ikke blevet så god, hvis ikke det var fordi, at den havde fået lov til at hænge og modne i 18 måneder.

Hvad er inkluderet i Folkets hus ølsmagning: 

  • 2 timers smagning
  • Smag charcuteri og slagtervarer fra Folkets Madhus
  • Bæredygtig, hjemmebrygget øl fra Folkets Madhus
  • Rundvisning og fortællinger om kød, modning og smag
  • Hør om Folkets Madhus’ forhold til økologi, håndværk og forarbejdning

Fun Facts: 

  • Charcuteri stammer fra fransk og betyder ”forarbejdet kød”.

Om Folkets Madhus Ølsmagning:

Folkets Madhus vil sikre, at madglæde og sund fornuft går hånd i hånd. Derfor arbejder de med lokale råvarer, som er i sæson, fordi de mener, at sæsonens råvarer er dem, der smager bedst.

Tilsætningsstoffer og andre numre benytter de ikke, og formålet er, at spise mindre kød men til gengæld bedre kød og slagterfaget holdes derfor i hævd hos Folkets Madhus. Derfor benytter de også traditionelt håndværk som modning, koldrøgning og tørsaltning.

Er du vild med hjemmelavede produkter, hvor der virkelig er kræset om kvaliteten af hvert enkelt produkt, bliver du ikke skuffet over at deltage i denne spændende smagning, med masser af både øl og charcuterivarer, der naturligvis passer perfekt sammen.

Se mere om denne lækre madoplevelse i København herunder, eller se nærmere på nogle af de mange andre smagsoplevelser vi har på siden.

Ølsmagning på folkets madhus i København, med smagning af charcuterivarer, produceret af folkets madhus
Se også den utroligt spændende ølsmagningstur på Vesterbro, med guide!