Whiskysmagning braunstein

Braunstein whiskysmagning i København

Giv en Braunstein whiskysmagning i gave til jul, fødselsdag eller jubilæum.

Ønsker du at smage nogle af de bedste Whisky, samt at lære mere om historien og håndværket omkring Whisky er denne smagning et must.

Whisky er ikke kun noget der hører de gamle traditioner til. Hos Braunstein i Køge som startede som et mikrobryggeri i 2005 har man nu også whiskydestillering. Skotterne er et stort whiskyland, men Danmark er kommet på landkortet med både whisky, Gin og meget andet de senere år. Og er du whisky interesseret er Braunstein helt sikker et besøg værd.

Braunstein er endnu mest kendt for deres gode øl som efterhånden sælges i de fleste større butikker i Danmark. Og både før og efter whiskysmagningen er det muligt at blive hængende i deres bar og smage på deres sortiment.

Hvad er inkluderet:

  • Fortællinger om destilleriets historie.
  • Whiskyens tilblivelse gennem smag, duft og visualitet.
  • Indblik i processen, når whisky skabes.
  • Smagning af 3 forskellige whiskys.
  • Mulighed for at blive i baren og smage videre (prøv fx bryggeriets øl eller de øvrige spiritusprodukter).
  • Mulighed for tilkøb af pølser fra den tændte grill.
  • Sæt en time af til selve smagningen, men du er velkommen til at blive hængende både før og efter smagningen.

Bestil den fremragende Whiskysmagning hos Braunstein her, eller se hvordan du får din helt egen hjemmelavede Whiskyflaske her!

Du vil helt sikkert ikke fortryde dit besøg hos Braunstein. Uanset om du smager Whisky, øl eller en af de andre gode ting de fremstiller, får du altid service i den høje ende og gode historier, om både øl og Whisky.

Er du interesseret i andre oplevelser i Købehavn finder du også dem her på siden. Uanset om du skal arrangere et tur med en ven, kæresten, lave teambuilding eller stå for en polterabend, finder du udbuddet her.

Se flere spændende oplevelser i København her.