Spadag på Himmerland Golf og Spa Resort

Spadag på Himmerland Golf og Spa Resort

Spadag på Himmerland Golf og Spa Resort – en miniferie på bare en dag. 

Et sted lige sydvest for Ålborg ligger Himmerland. Blot små 40 minutters kørsel fra den nordjyske hovedstad. Der er her du finder Himmerland Golf og Spa Resort. 
Stedet som er en ren naturperle, tilbyder utallige aktiviteter såsom badeland, bowlingcenter og ikke mindre end 3 golfbaner. 

Vidste du at Spa betyder “sundhed ved eller gennem vand” ? Og sundhed er lige nøjagtig hvad du får her i det nordjyske. På bare en dag i den nordisk inspirerede Spa – og du vil føle dig afslappet i en helt uventet grad. Det rislende varme vand og atmosfæren lister velværen ind i din krop. Her kan du kun slappe af. 

Er du interesseret i en dejlig og afslappende dag? Så klik her for at bestille en Spadag på Himmerland Golf og Spa Resort.

Spadag på Himmerland Golf og Spa Resort inkluderer:

  • Indgang til det overdådige spa-område, Nordic Spa Himmerland
  • Adgang til badelandet og fitnesscenteret
  • Mulighed for lån af tøfler og badekåbe.
  • Spabar – de helt rigtige forfriskninger til deltageren.

Spaen som er garant for en fantastisk afslappende og gennemført oplevelse – er bygget så man tydeligt kan se referencer til nordisk design. Det er umuligt ikke at føle sig helt nede i gear allerede ved ankomst. 

Spadag på Himmerland Golf og Spa resort

Om Himmerland Golf og Spa Resort:

Når man siger Himmerland Golf og Spa Resort – så siger man også Lars Larsen – dynekongen fra Silkeborg.
Egentlig startede det hele i 1979 – men via et 3-kløver hvori blandt andet Lars Larsen var med – udvides konstant op igennem 1990’erne og 00’erne. Det kulminerede blandt andet med en pris i 2014, hvor Himmerlands Golf og Spa Resort fik prisen som Danmarks bedste golfhotel. 

Har du ikke fået nok ? Her hos Living-guide ser vi det som vores fornemste opgave at finde de absolut bedste oplevelser til den bedste pris. Hvis du ikke er til golf og spa, men stadig gerne vil give din familie en oplevelse, kan vi varmt anbefale Brunch på Hessel Herregård – eller er I mere til madpakker og familiehygge – kunne WOW Park Skjern – en oplevelse for familien, være et godt bud.