Gavekort Vinsmagning

Vinsmagning hos Modavi Vingård

Vinsmagning af danske vine, hos den prisvindende danske vinbonde i Kolding Modavi. Smag 3 af deres egne vine og se og oplev hvordan arbejdet hos en dansk vinproducent foregår.

Efter smagningen er der mulighed for at gå på vinjagt i vinbutikken i Kolding.

Vinsmagning hos Modavi i Kolding er en af de rigtig gode vinoplevelser. Vingården er prisvindende og meget ambitiøs med fremstillingen af vinen.

Du kommer med rundt og ser vinmarkerne og får fortællinger om alt lige fra beskæringer til vinen ender i flasken.

Modavi producere flere forskellige vine. Og du kan godt sætte forventningerne højt. Det er ikke frikadellevin fra 80érne der kommer i flaskerne! Modavi har mange prisvindende vine i deres sortiment, så hvis du ikke var klar over at Danmark er blevet et vinland, der laver nogle af de bedste vine, skal du helt bestemt tage på denne vintur med vinsmagning. Du vil bliver meget overrasket over kvalitet af vin hos Modavi.

Modavi fremstiller alle slags vin og efter smagningen, hvor du smager 3 af deres vine, får du lov at gå på udkig i vinbutikken.

Vinsmagning i Kolding med egne vine kan klart anbefales.

Har du fået lyst til at se mere, eller bestille vinoplevelsen i Kolding, hos Modavi,

Vinsmagning hos Modavi Vingård i Kolding

Modavis vinsmagning i Kolding er en af de meget populære smagninger. Det er heller ikke så ofte at det er egenproduceret vin der er på programmet, når der indbydes til Vinsmagninger i Danmark. De fleste der afholder en vinsmagning, har eksperter på de forskellige vindistrikter, hvor de henter vinen hjem fra. Ofte Frankrig, Italien, Spanien, Argentina eller Australien. Men ikke så ofte en vinsmagning med dansk vin. 

Så derfor er denne vinsmagning i Kolding helt speciel og unik.

Hvis du er interesseret i Vinsmagning i Århus eller København har vi også dem. Og er du på udkig efter andre smagninger i Kolding, kan vi anbefale en Ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding.