Kanotur i Silkeborg

Kanotur i Silkeborg

Elsker du den stille tur på vandet i Kano? Og elsker du luksus? Så er en kanotur i Silkeborg den helt perfekte pakke til dig og familien eller vennerne. Turen er lavet i samarbejde med Radisson og Silkeborg Kanocenter.

Du starter med en dejlig kanotur i Silkeborg på Gudenåen. Det er både hyggeligt, afstressende og super spændende at lade kanoen glide ned af Gudenåen og høre stilheden. Der er kun få steder tilbage hvor man faktisk kan sige at man kan høre stilheden, men det kan man på kanotur i Silkeborg.

Udsigten er til marker, skov og den smukke danske natur. Og alt imens man hygger sig med familien eller vennerne man er sammen med på turen, begynder sulten at trænge sig på. Og her er det at det bliver en Kanotur i Silkeborg med ren luksus. For i stedet for at overnatte i telt eller Shelters, lægger kanoen til, mindre end 30 meter fra Hotellet hvor i skal overnatte.

Hotel Radisson Blu i Silkeborg byder velkommen til en fantastisk Gourmet middag på restaurant Michael D., som er en af Danmarks absolut bedste restauranter. Vi har været der, og det er fantastisk mad de laver.

Middagen du får efter dagens kanotur på Gudenåen ved Silkeborg, er en 3 retters middag efter kokkens anbefaling.

Overnatningen er på hotel Radisson Blu i Silkeborg og der er selvfølgelig en stor morgenbuffet inkluderet.

Oplevelsen Kanotur i Silkeborg inkluderer:

    • 1 overnatning.
    • 3 retters middag i Restaurant Michael D. efter kokkens anbefaling.
    • Kano for 2 personer i 1 dag.
    • Stor morgenbuffet med udvalg af specialiteter inkl. kaffe, the, juice.


Kanotur i Silkeborg med overnatning, aftensmad og morgebuffet på Radisson
En super oplevelse med familien eller med nogle venner. Oplevelsen koster med det hele under 900kr pr. person.

Er du til andre oplevelser i naturen, kan vi anbefale nogle af de spændende oplevelser i f.eks Mols Bjerge, hvor der både er Vildmarksgourmet i Mols Bjerge, Vildmarksbrunch i Mols Bjerge, eller en smuk og spændende vandring i Mols Bjerge. Er du til mere fart f.eks på Mountainbike? Så kan du komme på mountainbike i Mols Bjerge.