Luksusbrunch København

Luksusbrunch København på Café Nöa’h

Luksusbrunch på Cafe Nöa’h i København – brunch for hele familien – og en perfekt pause midt i storbyens mylder!

Kender du det at man bare har brug for en pause? Midt i stresset og jaget, har man bare behov for at sidde ned. Hvile øjnene, hvile benene og få lidt mad.
Luksusbrunch hos Cafe Nöa’h i København har med sin placering på havnevigen på Islands Brygge, netop haft dig i tankerne. Dig som trænger til at komme væk fra stenbroens hårde sten – og som vil have frisk luft.
Placeringen betyder at man – samtidig med at man får god mad – har mulighed for at kigge ud over vuggende bølger, høre vandet stille skvulpe imod kanten – og mærke den kølige brise lufte dit ansigt.
En perfekt pause når luften i byen bliver for tæt.

Her laves maden dagligt helt fra bunden af sæsonens friske råvarer for at sikre god kvalitet og spændende variationer i udvalget. Slå dig ned her om formiddagen og lad øjnene vandre ud over vandet, mens dagen langsomt begynder.

Luksusbrunch København hos Cafe Noah

Luksusbrunch København på Cafe Nöa’h inkluderer:  

  • Vælg mellem Nöah’s Brunch eller Vegetar Brunch
  • Valgfri kaffe
  • 1 glas juice
  • 1 glas Mimosa

Fun facts:

  • 5 meter fra Café Nöa’h ligger bryggens kunstigt anlagte sandstrand.
  • Café Nöa’h er det lokale samlingspunkt på Islands Brygge – også for mange kendte ansigter.

Om Café Nöa’h:

Café Nöa’h ligger på Islands Brygge med udsigt over vandet. Her serveres der dagligt hjemmelavet mad, som laves helt fra bunden af sæsonens friske råvarer. På Café Nöa’h er det kvaliteten og passionen for at skabe den perfekte Luksusbrunch og drive et hyggeligt mødested, der driver værket.

Har du fået lyst til mere ? Her hos Living-guide sætter vi en ære i at finde de bedste og billigste oplevelser til dig! Du kunne gøre dagen til en perfekt oplevelse og fx. prøve Dinner in the Dark
Kan du ikke spise mere – kan du også bare nøjes med drink. Her kan vi tilbyde Vin og Jazz i København.

Living-guide ønsker dig god fornøjelse!