Kom til tesmagning hos Simply Tea!

En tesmagning giver et helt nyt syn på den varme og smagfulde drik. De fleste kender kun de smagsvarianter man finder i supermarkedet, med et brev i en snor. Sådan er virkelighedens kvalitets te bare ikke! Te er så meget mere end det, og det vil Simply Tea få danskernes øjne op for!

Simply Tea gør sig virkelig umage, når det kommer til te. For at sælge det bedste te, og kunne tilbyde den bedste tesmagning, rejser holdet bag Simply Tea ofte til Asien, for at deltage i diverse konferencer og topmøder inden for te. Du er derfor garanteret det allerbedste, hvis du tager til en tesmagning hos Simply Tea!

Hvad indebærer en tesmagning?

  • Cirka 3 timers tesmagning
  • Undervisning om processen – fra plantage til kop
  • Viden om hvordan man brygger den bedste kop te
  • Hvordan te kan hjælpe til et godt helbred
  • Historier, myter og fakta om fra teens verden
  • Snacks og scones

Derudover er der rig mulighed for efterfølgende at købe lækker te med hjem!
Skøn tesmagning hos Simply Tea!

Mere om Simply Tea

Simply Tea har siden 2008 arbejdet for at formidle det bedste og fineste te til danskerne, direkte importeret fra asiatiske teproducenter. De har Danmarks største sortiment af forskellige typer af ren te – derfor er både butikken og deres tesmagning helt sikkert et besøg værd!

Simply Teas butik er beliggende på Norddigesvej 4, 8240 Risskov – en ganske kort køretur fra Aarhus.

Værd at vide om tesmagning

  • Te er blevet drukket i flere tusinde år. Den kinesiske kejser, Shen Nong, drak angiveligt den første kop varme vand – som ved et uheld var blevet blandet med teblade – 2737 år før vores tidsregning. Hvis det er så gammel en drik – er det så ikke på tide du kommer til tesmagning?
  • Det tyrkiske folk er dem der på verdensplan drikker mest te, per person. De drikker i følge målinger i gennemsnit over 3 kilo te per person om året.
  • Te er eftersigende den mest populære drik i verden, næstefter rent vand. Te er altså mere populært end kaffe!

Andre smagsoplevelser

Er du på udkig efter andre smagsoplevelser, end lige en tesmagning? Tag et kig på vores store oversigt over smagsoplevelser! Du finder oplevelser for enhver smag, i hele landet!

Hvad med f.eks. at prøve en ginsmagning hos Highlanders Bar?