Rejs billigt til Tyrkiet


Afbudsrejser til Tyrkiet er billige og utroligt populære.

“Afbudsrejser til Tyrkiet” er noget af det mest søgte overhovedet, indenfor rejser.

Tyrkiet er et billigt rejsemål med masser af luksushoteller, lækre strande og god mad, samt masser af seværdigheder.

Afbudsrejser til Tyrkiet er noget af det mest søgte i hele rejsebranchen. Der er altid noget at hente og udvalget er kæmpestort. Så vil du ligesom os, billigt afsted ned til sol og varme så er det med at læse videre.

Vil du hurtigt finde en billig afbudsrejse til Tyrkiet, kan du klikke herunder. Vil du have flere råd og vejledning er du meget velkommen til at læse videre.

Turen tager lige under 4 timers flyvning og derefter ofte et par timer i Bus. Er i mange der flyver sammen kan det ofte betale sig selv at arrangere transporten fra lufthavn til hotel, da du dermed slipper for de forskellige stop ved de andre turisters hoteller.

Klimaet i Tyrkiet er næsten altid rigtig godt, solskin, meget få regnvejrs timer og en tilpas god luftfugthed gør at man meget sjældent kommer skuffet hjem.

Tyrkerne er meget venlige folk og fordommene med at de hiver i folk, lige så snart man går på gaden, passer ikke længere. Det er mange år siden at man stoppede med det, og nu får man højest nogle velmenende invitationer til at spise på en restaurant, eller flyers til at komme med på morgendagens bådtur.

Faktisk er det nu blevet sådan i Tyrkiet, at butiksejerne får lukket deres butikker af politiet, hvis de rykker i turisterne eller på anden måde er generende.

Derfor er turisterne nu i større og større grad vendt tilbage til Tyrkiet og derfor er der meget stor rift om de gode afbudsrejser til Tyrkiet i øjeblikket.

Ture på vandet

Bådturene kan i øvrigt anbefales. Men kig efter de ture hvor prisen er inkl. mad og drikke. De virker umiddelbart lidt dyrere i forhold til de andre ture, men drikker i et par sodavand eller øl undervejs. er det godt givet ud. På bådene der ikke har all inclusive på turen, kan prisen godt være skruet en del op, i forhold til i lokalbutikkerne. Bestil turen igennem dit rejsebureau. Det koster normalt ca. 25 Euro pr voksen, for en bådtur på 5 timer, med 3-4 stop hvor i kan bade. Prisen er inkl. drikkevare og en let anretning mad på båden. Vær opmærksom på at turene ofte sælges i gadeboder, til ca. det dobbelte og nogen gange mere. Spørg dit rejsebureau eller på dit hotel hvis du er i tvivl om hvor du kan bestille.

Stranden

Næsten alle hoteller, uanset om det ligger i byen eller ved stranden, har et område med liggestole og en bar ved stranden. Så du er du til strand og hav, kan du sagtens komme til at dase der i ferien, selvom hotellet ligger et stykke fra stranden.

Områder

Der er mange populære områder i Tyrkiet at holde ferie. Kusadasi, Alanya, Side, Istanbul, Antalya, Bodrum, Kemer og Dalaman er bare nogle af dem. Side og Alanya er de mest besøgte og derfor er det også de 2 byer der har de fleste og bedste tilbud.

Kik og Find din rejse hos Primo Tours, de har ofte de bedste tilbud.

Men alle byerne kan anbefales. Og det kommer helt an på hvad du vil bruge ferien på, hvor der er bedst.

Er det en afslappende ferie ved poolen, med all inklusive så du bare kan gå i baren og få en øl, eller gå op til den lækre buffet og spise når du er sulten, ja så er det helt sikkert en afbudsrejse til Alanya du skal købe.

Vil du gerne opleve noget af Tyrkiet et sted hvor det ikke er styret af turister, så kan en afbudsrejse til Istanbul være en rigtig god idé.

Kultur

Vær meget opmærksom på at du i Tyrkiet møder en helt anden kultur end vi er vant til i Danmark.

I Alanya, Side og de andre byer der er præget af turisme opleves det ikke så meget. Men i byer som f.eks Istanbul er der, som i andre storbyer, mange forskellige områder. Og der vil det være en rigtig god idé, lige at undersøge hvilke kulturelle forskelle der er, i netop det område du besøger. Nogle områder er meget religiøse, andre er mindre religiøse end i Danmark.

Den blå moske

Mange vil gerne besøge de flotte moskeer der er er i Tyrkiet. Og specielt den Den Blå Moske i Sultanahmet-kvarteret er meget eftertragtet som turistmål.

Den stod færdig i år 1616 efter 7 års byggeri. Moskeen kan rumme 10.000 mennesker, så det er et utroligt imponerende værk.

Man kan booke ture til helt ned til omkring 50kr. Og få VIP ture der tager mange timer, til op til 1000kr.

Så der er rig mulighed for at se den imponerende bygning.

 

Alanya

Afbudsrejsen til Alanya giver dig helt sikkert mange soltimer og dejligt vejr, det er næsten almen viden idag. Men hvad har Alanya mere at tilbyde? Udover at vejre er godt, er der ikke mange der ved meget om Alanya.

Byen er stor. Faktisk bor der ca. 320.000 i området. Og byen er, nok ikke overraskende, meget baseret på turismen.

Slottet er en flot oplevelse som man bør bruge et par timer på når man har taget turen derned. Er du interesseret i bjerge og grotter er Damlatas Caves absolut anbefalelsesværdigt. Grotterne er utroligt flotte og det er meget spændende at høre om dem hvis du bestiller en guidet tur.

Kleopatra Beach er nok en af verdens mest kendte strande. Og det er her det foregår, hvis du vil prøve glidere, bananbåden, Piratbåd eller noget af alt det andet Alanya tilbyder deres mange turister. På stranden er der mange liggestole hvor du til billige priser, kan ligge og slappe af. Du kan bestille en drink i en af de mange strandbar der er på Kleopatra Beach og få drinken leveret ved liggestolen.

En tur på Kleopatra Beach må man ikke snyde sig selv for, når man har købt rejsen til Alanya.

Side

Tager du til Side er der mere kultur at opleve end i Alanya. Side er Tyrkiets ældste havneby, og har tidligere været græsk.

Tager du en tur til Side i Tyrkiet, får du kultur, Luksus, lækker strand og meget mere. Side har det hele. Der er f.eks Side museum, Apollos´s Temple og Ancient theater som er et besøg værd, hvis du vil opleve lidt andet end pool og bar på ferien. Ihvertfald er muligheden der, for at få noget andet med hjem.

Der er også mulighed for at købe guidede ture i Side, hvor du oplever noget af den natur, du ellers ikke vil opleve ved poolen på hotellet. Og der er rigtig meget natur at opleve i Side og omegn.

Er du til de traditionelle turist oplevelser som både ved stranden og de andre vandsports aktiviteter, er det selvfølgelig også muligt, Side har bare rigtig meget andet at vise dig også.

Som i alle de andre turistprægede byer i Tyrkiet, anbefaler vi at der vælges min. et 3 stjernet hotel, da maden på hoteller der er rated derunder, godt kan blive en kedelig omgang sidst på ugen, hvis man har valgt all inclusive.

Vil du læse mere om afbudsrejser generelt, har vi lave en side med info og inspiration du kan læse her.