Find den bedste vinsmagning i Århus

Vinsmagning i København – De bedste vinsmagninger!

Vinsmagning i København er bestemt en mulighed for dig der elsker vin og som gerne vil vide mere om historien, druerne og processen der fremstiller de gode dråber.

Der findes gode vinbarer og forhandlere af vin i hovedstaden – men hvor finder man den bedste vinsmagning i København?

Det har vi undersøgt for dig her!

Vi har samlet de bedste udbydere af vinsmagninger i København, så du let og hurtigt kan danne dig et overblik. Læs videre her på siden, og lær meget mere om de enkelte udbydere af vinsmagning i København.

Vi har selv prøvet de fleste af stederne for at kunne give dig den bedste vejledning om vinsmagning i København, det har været hårdt, men spændende 🙂

Ost og vinsmagning i Købehavn

O.M. Nielsen

Kom til ost- og vinsmagning
Bæredygtig vinsmagning i København hos Le Rait

Le Rait

Bæredygtig vinsmagning hos Le Rait
Vinsmagning i København hos Kjær Sommerfeldt

Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning København hos Kjær Sommerfeldt

Kjær Sommerfeldt er Danmarks ældste vinhandel – og deres erfaring skinner tydeligt igennem på deres vinsmagning! Siden 1875 har de solgt vin, og har i dag samarbejde med mange forskellige vinhuse rundt omkring i verden.

Kjær Sommerfeldt er oven i købet Kongelig Hofleverandør! Hvis det er godt nok til Dronningen, så er det godt nok til os.

De tilbyder unikke vinoplevelser, med forskellige temaer og formål. Det kan f.eks. være en vinsmagning med fokus på Frankrig eller Argentina – men de tilbyder selvfølgelig også lidt mere “all-round” vinsmagninger, hvor der bliver prøvet lidt ad hvert.

Under de to timer vinsmagningen foregår, smager i på 6-7 forskellige vine, og lærer alt om vinen. I lærer hvordan de forskellige sanser kan bruges, til at vurdere vinen.

Der bliver også serveret brød og vand mellem smagningerne, så du kan få renset paletten – og få mest muligt ud af de velsmagende vine!

Vil du læse mere om Kjær Sommerfeldt, og deres vinsmagninger i København og Aarhus, kan du se mere herunder på “bestil oplevelsen”.

Vinsmagning i København hos Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning i København


Bæredygtige vinsmagninger København – hos Le Rait 

Le Rait tilbyder økologisk og bæredygtig vinsmagning i København.

Le Rait ejes af Jon Capoul, som sammen med sin far driver vingården Chateau Le Rait i Frankrig. De har siden 1980 produceret økologisk vin, af meget høj kvalitet.

Det er Jon Capoul selv, der står for vinsmagningerne i København – hvor i smager på vine fra hans eget vinhus. Det er det, der gør denne vinsmagning helt særlig. I får skænket vinen, og bliver fortalt og undervist af manden, der har lavet den vin, i drikker.

En vinsmagning i København med bonden selv? Bedre bliver det næsten ikke. Jon Capoul har stor lyst til at fortælle om vinene, og undervise jer i, hvordan i får mest muligt ud af den vin i drikker.

I får 2 timers vinsmagning, hvor i smager på 6 forskellige vine. Derudover får i serveret brød og vand, og får gode rabatter, hvis i vil købe vin med hjem.

Denne vinsmagning i København betegnes af vinkendere som noget helt unikt!

Bæredygtig vinsmagning hos Le Rait

Vi får hele tiden nye vinsmagninger ind som vi laver anbefalinger af. Men kender du en god vinsmagning vi har overset må du gerne dele din erfaring med os. Vi er altid interesseret i at anbefale flere steder, hvis de selvfølgelig lever op til krav om høj kvalitet, både indenfor selve vinen, men også indenfor viden omkring vin.

Står du og skal til din første vinsmagning? Så fortvivl ej! Vi har samlet en guide med tips til, hvordan du får mest muligt ud af en vinsmagning! Klik her for at læse guiden.