Massage Ålborg

Massage Aalborg – hos House of Wellness

Giv dig selv en eksklusiv gave. Besøg Massage Aalborg – og få 2 timers ren velvære tilbage på din energikonto. Det er helt almindelig sund fornuft, når du bruger din krop aktivt. Din hud er hver eneste dag udsat for sol, vind, vand og blæst. Og alle disse påvirkninger sætter hver eneste gang bittesmå spor i din hud. Det er her at en kropsbehandling kan hjælpe dig og din hud tilbage på sporet.
Hos Massage Aalborg er de specialister i netop dette. Igennem en personlig tilpasset behandling får de så at sige “kick-startet” din krop igen. Så snyd ikke dig selv for denne enestående chance for velvære. Bestil hellere i dag end i morgen!
Massage er også perfekt at dele med en god ven – eller købe som et gavekort som så kan bruges senere. Nemmere fødselsdagsgave eller julegave finder du ikke.


Massage Ålborg
 

Oplevelsen hos House of Wellness inkluderer: 

  • Kropsbehandling af en total varighed på hele 2 timer
  • Lækker helkropsmassage
  • Bodypeeling.
  • Personlig tilpasset bodymask (efter hudtype)
  • Minifacial ansigtsbehandling.
  • Skånsom afvask og creme.
  • Lækre snacks under behandlingen såsom nødder, chokolade, bobler eller andet

Vidste du, at når du fryser er det hjernens måde at fortælle dine 640 muskler at de skal bevæge sig for at skabe varme? Hos Massage Aalborg ved man dette, og det er derfor vigtigt at holde sin krop og hud i perfekt form, fordi din blodcirkulation er afgørende for hvornår du begynder at føle kulde.

 

Mere om House of Wellness: 

Massage Aalborg ligger placeret midt i byen. Og visionen er at man skal sætte den afslappede stemning i højsædet, sammen med en faglig og kompetent behandling. Alt personalet er derfor uddannet, og står klar til at opfylde dine særlige behov.

Her hos Living-guide er vores mission at finde gode oplevelser til gode priser. Og derfor kan vi også tilbyde fx. Spadag hos Kurbad Limfjorden – som ikke ligger mange minutters kørsel væk. Eller hvad med et Romantisk ophold Nordjylland?