Smagsoplevelse hos Copenhagen distillery - ginsmagning i København

Ginsmagning i København

Hos Copenhagen Destillery tilbyder de en Ginsmagning i København udover det sædvanlige!

Og herunder har vi lavet en liste med Ginsmagning i København, som vi selv har prøvet og kan stå inde for.

For du har helt sikkert spørgsmålet – hvor finder jeg den bedste ginsmagning i København?

Vi har samlet de bedste udbydere af ginsmagninger og ginoplevelser i København – så kig her, og se om ikke du finder en ginsmagning der passer til netop dig! I takt med gin vinder større og større indpas hos danskerne, kommer der også flere og flere steder over hele landet, og selvfølgelig også i Hovedstaden, hvor det er muligt, at prøve en professionel ginsmagning.

Lyder det som noget for dig? Så tag et kig på vores liste! 

Ginsmagning i København hos Copenhagen Distillery 

Ginsmagning København skal prøves lige bag fristaden Christiania, hvor der ligger et af Danmarks bedste spiritus destillerier. De eksperimenterer med forskellige ingredienser, smage, former og farver – så alle sanser får en på opleveren. En helt unik ginsmagning i København!

Copenhagen Distillery laver hele tiden en ny slags whisky, gin, snaps eller likør – så der sker hele tiden noget spændende på destilleriet. 

Under en ginsmagning hos Copenhagen Distillery, får i 1½ times rundvisning og smagning. I smager på 7 forskellige lækre produkter, og får historier, fortællinger og røverhistorier bag processerne, destilleriet og produkterne. 

læs mere om ginsmagningen hos Copenhagen Distillery. Klart en af de fedeste udbydere af ginsmagning i København!

 

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

 


Unik ginoplevelse – lav din egen gin! 

Ja, nu er vi minsandten tilbage hos Copenhagen Distillery. 

Før talte vi om, at de var nogle af de bedste, når det kom til ginsmagning i København. Men det vi skal se på nu er ikke en smagning som sådan – det er en fuldstændig unik ginoplevelse! 

De giver dig nu chancen for at lave din helt egen gin! Så er du en af de mange der har fået smag for Gin de senere år, måske endda deltaget i nogle af de spændende Ginsmagninger i København eller på sjælland. Skal du prøve denne Ginoplevelse. Det eneste det kræver, er at du har fået interesse for Gin og gerne vil lære mere om den proces det er, at lave en Gin, fra start til slut. Du har måske gået og tænkt over at din ynglings gin alligevel kunne blive lige 2% bedre hvis den fik tilsat lidt af dit favorit krydderi! Eller tænkt at en Gin kunne blive vildt god, hvis producenten undlod et krydderi. Uanset hvad du har tænkt om fremstillingen af Gin, vil dette være en stor oplevelse for dig.

Du er med helt fra begyndelsen, hvor du udvælger de krydderier og urter, der skal give din gin smag. Du er med til destilleringen, du blander din egen flaske, og du designer endda din egen etikette! 

Mens du brygger din egen gin, sørger Copenhagen Distillery for mad, vin og lidt cocktails. 

Vil du læse meget mere om denne fantastiske oplevelse? Den kan klart anbefales! 

 

Lav din egen gin
Er du interesseret i at se flere ginsmagninger? Så tag et kig her, på vores oversigt over ginsmagninger i hele landet.

 

Hvad er den bedste gin cocktail? 

Nogle spørgsmål kan aldrig besvares, men én ting er sikker: uanset om du laver en Negroni, en Gin & Tonic eller en Martini, så kan du helt sikkert lave den, så den passer til dine smagsløg. 

Det er meget smag og behag, hvad der er den bedste gin cocktail – men klassikerne er blevet klassikere af en grund. Her på siden er vi meget begejstrede for klassiske cocktails som f.eks. Gin & Tonic. Når du kommer ud til en ginsmagning i København, vil du også opleve, at det oftest er denne der bliver serveret. 

Men hvordan laver man egentlig, en perfekt gin & tonic? 

Lav den perfekte gin & tonic: 

Nøglen til en perfekt gin tonic er balance. Den perfekte balance af din tonics bitterhed, der spiller op mod smagen af enebær og gin. Det skal ikke smage for meget af det ene eller det andet. 

Det kan koges ned til gin, tonic og is. Sværere behøver det ikke være – eller hvad? Det vil uden tvivl smage dejligt, men skal du ramme den “lige i røven”, og få englene til at synge, så skal der arbejdes lidt med mængderne, og “råvarerne”! 

Hvilken slags gin skal du bruge? 

Generelt set ville vi vælge at styre udenom de billigste gins. Det kan godt svare sig, at ofre lidt mere på en flaske gin, hvis man virkelig vil have en smagsoplevelse. Gin findes i forskellige arter – her på siden foretrækker vi London Dry Gin. Du kan tage et kig hos Ginministeriet.dk og få et overblik over nogle af de bedste gins, der passer til netop dit prisniveau.  

Hvis du mangler inspiration, kan du tage et kig øverst på siden, og finde en ginsmagning i København, og få lidt inspiration til din næste yndlingsgin.

Hvilken slags tonic skal du vælge? 

Det er meget smag og behag – den billige fra Netto kan gå fint med mange gins. Den velkendte fra Schweppes er også ganske udemærket – men mange sværger ved Tonicens Rolls Royce – Fever Tree. 

Fever Tree er rigtig godt – men også rigtig dyrt. 

Generelt set, vil vi anbefale at du prøver dig frem – og finder en perfekt balance mellem dit budget, og finde en tonic der passer til dine smagsløg. 

Hvad med blandingsforholdene? 

En gin tonic skal være frisk og forfriskende – men aldrig for sprittet eller for tung. Igen kommer det meget an på smag og behag. Nogle blander halv-halv, andre laver den 4:1, 3:1 eller noget helt andet. Det er op til dig, prøv dig frem! Og husk at det du servere for den ene gæst ikke behøver være favoritten for din næste gæst, så det handler også om, at vide hvem man laver den næste Gin til.

Det skal helst stadig smage lidt af gin, men også af tonic. Det er en balance, som kun du kan finde. 

Hvis du begiver dig ud på en Ginsmagning i København, vil du nok kunne danne dig en idé om, hvad du kan lide, og hvordan du bedst blander din gin & tonic.

 

Gin smagning København

Vi håber du finder lige den ginsmagning, der passer til dig. Husk, at det som så meget andet, er et proces at finde netop den gin, der passer til dig!