Whiskysmagning i København, fra egen produktion!

Det er en oplevelse der er på vej frem med hastige skridt.

Kunderne efterspørger det og der er ved at komme flere gode udbydere af Whiskysmagning i København.

Indtil nu har jylland haft et bredere udvalg af Whiskysmagning. Men København har taget kampen op. Der er faktisk en del der udbyder Whiskysmagning på Sjælland. Men ikke ret mange af dem har kvalitet nok til at komme med på siden.

Men – Whiskysmagning i København er de sidste 2-3 år blevet større og større. Og f.eks her hos Braunstein har man taget kampen op, med god succes, specielt med smagningen hvor man kan få sin egen flaske whisky. Du kan læse mere om den oplevelsen tap din egen whisky.

Synes du at navnet Braunstein virker bekendt, er det fordi Braunstein i flere år har produceret nogle af Danmarks bedste øl, samtidigt med at de har nogle af Danmarks bedste whisky

Vi har selvfølgelig fundet de bedste steder at deltage i whiskysmagning i København og der kommer hele tiden flere til, så hvis du som os andre brænder for god Whisky og gerne vil deltage i Whiskysmagninger rundt om i landet skal du holde øje med siden. Udbuddet stiger hele tiden.

En god whisky oplevelse starter med en Whiskysmagning. København har flere gode muligheder hvor du har mulighed for at smage og lære en masse om Whisky og høre mere om historien om Whisky.

Du vil opleve at der er meget stor forskel på Whisky. Og meget ofte hænger pris og kvalitet selvfølgelig sammen. Men indimellem kan man finde en Whisky til en rigtig god pris, hvis man ved hvad man skal kigge efter. Og det lærer du på en af de mange spændende Whiskysmagning i København.

Når du har deltaget i en Whiskysmagning vil du ofte ende med at blive bidt af det. Historien om Whisky er meget interessant. Og der er altid mulighed for at lære mere om Whisky og processerne under fremstillingen af den.

Der er også gode Whiskysmagning i Århus hvis du har lyst til at deltage der.