Kokkeskole hos Kokkeriets Michelin kokke

Kokkeskole i København

Afprøv dine gastronomiske evner på Kokkeriets Kokkeskole med Michelin kokke.

Julienne, croque-en-bouche, porcheret æg og så videre, og så videre. Der bliver brugt mange smarte og fine franske udtryk i det gastronomiske univers, og mange af dem har du måske hørt i de kendte madprogrammer Masterchef, Hell’s Kitchen eller Chef’s Table. Hvis du gerne vil prøve kræfter med mad på et højt gastronomisk niveau, så er kokkeskole i København på michelinrestauranten Kokkeriet lige noget for dig. På en kokkeskole på michelin niveau lærer du alt det basale inden for gastronomien verden – Og lige lidt mere. Kokkeskole er for alle med en lille interesse for mad, og et ønske om at få indblik i de kulinariske verden.

Hvad indeholder Kokkeriets kokkeskole i København?

Hvis du booker en dag i Kokkeriets eftertragtede kokkeskole, får du mulighed for at tilberede en menu, som michelinrestauranten til daglig serverer for sine gæster. Du vil under arrangementet blive hjulpet af tre kokke, to tjenere og en opvasker. Disse har alle sin daglige gang hos Kokkeriet. Under kyndig vejledning lærer du at koge, braisere, flambere og porchere til den helt store guldmedalje. Det betyder at du kan tage hjem fra kokkeskole og eksperimentere i dit eget køkken.

Kokkeriets kokkeskole byder på en fire-retters menu plus det løse, samt en dertilhørende velvalgt og smagfuld vinmenu, der passer til maden. Dagen afsluttes med en middag sammen med de andre elever. Der er plads til I kan tale om jeres oplevelse og dele jeres nylærte tips og tricks med hinanden. Er I flere, der gerne vil afprøve jeres evner inden for madlavning sammen? Så kan I booke jer ind på Kokkeriets kokkeskole samtidig.

Alt det praktiske hos Kokkeriet i København

To torsdage hver måned afholdes der kokkeskole for privatpersoner, hvor de har mulighed for at komme ind bag kulissen og se, hvordan der bliver fremtryllet en gourmetmiddag, der er en michelinstjerne værdig. På den private kokkeskole lærer du både en masse om gastronomi og vine, samtidig med at du får mulighed for at forkæle dine smagsløg. Kokkeriets kokkeskole kræver ikke, at du har erfaring med madlavning, da de tager dig i hånden og hjælper dig undervejs. Når du skal på kokkeskole hos Kokkeriet, er det en god idé at tage offentlig transport eller arrangere privat chauffør. Der bliver nemlig serveret en veltilpasset dejlig vinmenu til maden.

Kokkeskole hos Michelin kokkene fra Kokkeriet

Hvad er Kokkeriet?

Restaurant Kokkeriet er en danske restaurant i det indre København. Det er en lille restaurant gemt godt væk i en af Nyboders gamle, smukke bygninger. Der serveres en veltænkt kombination af nytænkende og traditionel mad. Her bliver potter og pander svunget hurtigt og effektivt rundt i køkkenet, så restauranten kan tilfredsstille de mange spændte gæster og leve op til deres tårnhøje niveau. I 2009 genvandt Kokkeriet nemlig sin michelinstjerne, hvilket afspejler et gastronomisk højt niveau på verdensplan. Særligt for restauranten er, at de har en stor glasfacade ud til gaden. Dette giver de forbipasserende mulighed for at se, hvordan kokkene tilbereder maden.

Som en af få michelinrestauranter i Danmark tilbyder Kokkeriet kokkeskole for private. Og der er ingen tvivl – det er en oplevelse, der er værd at prøve. Kokkeriets kokkeskole har nemlig høstet mange flotte og positive anmeldelser gennem den korte tid, den har eksisteret.  

Vil du læse mere om Kokkeriet, eller vil du bestille en spændende og lærerig dag med kokkeundervisning?

Er du på udkig efter andre gourmetoplevelser? Så fortvivl ej – vi har samlet en kæmpe liste med gastronomiske oplevelser i hele landet.