Pablo eacobar escape room

Pablo Escobar – fang verdens mest efterlyste narkobaron!

Kan du og dine venner fange Pablo Escobar i Brain games escape room i København ?  Historien om verdens mest efterlyste og hardcore narkobaron Pablo Escobar er omdrejningspunktet i dette escape room.

Så går du med en lille detektiv i maven – og kan lide at blive udfordret på ledetråde, fakta og mavefornemmelse? Så er dette escape room helt sikkert noget for dig. I løbet af blot 1 time, bliver I præsenteret for en række ledetråde – og hvordan skal de tolkes? Tag 5 venner med og løs gåden sammen! I får alle sammen brug for alt den list og snilde I har – for Pablo escobar er ikke nem at fange!


Pablo Escobar

Historien bag Pablo Escobar: 

Columbias ubetingede narkobaron og hardcore forbryder nummer 1 hed Pablo Emilo Escobar Gavira. Igennem vold, trusler og masser af korruption formåede han han skabe et imperium, som I nu får chancen for at knække!
I et uforsigtigt telefon opkald til sin søn, kommer Columbias politi på sporet af manden der igen og igen har undsluppet lovens lange arm i mange år! Sporet er kun varmt i 60 minutter! Kan dig og dine venner tolke sporene og hjælpe med anholdelsen? Det blive intenst, det bliver en kamp imod uret. Og har I det overblik der skal til?

Spillet indeholder 1 times spil for op til 6 deltagere. Naturligvis får I en instruktion forud for spillet, så I har de bedste kort på hånden til at fælde Pablo escobar. Og der er naturligvis gratis Wi-fi og vand under spillet – for hvis I tøver så er han væk som dug for solen!

Mere om Brain games København: 

Brain game har rejst i store dele af verden for samle inspiration til deres escape rooms. Og derfor er deres spil også blandt de bedste og mest eftertragtede i København. Så saml 5 venner og se at få bestilt! Det er en oplagt oplevelse som optakt til en herreaften med vennerne!

Hvis I er vilde med Pablo escobar – så vil I helt sikkert også elske The last passenger – Escape room i København, hvor I skal opklare et mord på den verdensberømte Orient Express! Eller hvad med Escape room i København The ring – som er en virkelig hårrejsende oplevelse?