Go high Slagelse

Go high Slagelse – på Kragerup gods

Er du en af dem som altid har været lidt bange for højder – men gerne vil gøre noget ved det? Go high Slagelse giver dig nu muligheden. Her kan du efter en grundig introduktion fra en instruktør, begive dig ud på dit livs “rejse”. Her er kan alle være med, så frygt ikke at stå alene!
Her er baner med 6 forskellige sværhedsgrader – så der er helt sikkert også en der passer til dig. Og hvem ved? Måske tør du alligevel godt prøve kræfter med banen allerlængst oppe i trætoppende? Hold godt fast – for der er 28 meter ned fra det højeste sted på Go high Slagelse!

Go high Slagelse

Så tag udfordringen op – og gør op med din højdeskræk. Kom og besøg et vildt adrenalinsus på Go high Slagelse. Og tag bare familien med. Jo flere jo bedre. Sammen vil I få nye oplevelser at snakke om, når I næste gang er samlet om spisebordet. Og naturligvis kan oplevelsen også købes som gavekort, hvilket gør det til en oplagt gaveide!

 

Oplevelsen på Kragerup Gods inkluderer: 

  • Oplevelsen på Go high Slagelse varer helt op til 6 timer
  • Grundig introduktion fra instruktøren på ialt 30 minutter
  • Måske Danmarks største klatrepark med i alt 5 kilometer samt 3,5 kilometer svævebane.
  • 6 forskellige baner i stigende sværhedsgrader.
  • Rig mulighed for picnic og brug af godsets grillfaciliteter.

Vidste du at Kragerup Gods var de første til at åbne en klatrepark i 2009 – og at godset udover at fungerer som oplevelsessted og har normal drift? Det betyder at du besøger et moderne landbrug med blandt andet strudse, højlandskvæg og får.

 

Mere om Kragerup Gods: 

Go high Slagelse findes på Kragerup Gods. Og her er virkelig tale om et rigtigt gods med bygninger dateret helt tilbage til år 1610! Godset drives i dag af 8 generation, så er her virkelig meget historie på stedet.
Hvis I ikke kan få nok at stedet og omgivelserne, kan I overveje at opgradere til Romantisk ophold på Kragerup Gods. Så får I virkelig mulighed for at se det hele. Eller hvad med at kombinere de 2 aktiviteter og også prøve Go Bounce på Kragerup gods?