Champagnesmagning i København

Champagnesmagning i København

Er champagnesmagning i København, det du vil prøve med veninderne eller kæresten? Så er der her en helt unik mulighed, for at opleve en unik og autentisk fransk champagne smagsoplevelse, midt i København!

Champagnesmagning i København, er arrangeret af Vintage Champagne, som er Danmarks største champagnebar, har i samarbejde med kageteknikerne fra Sweet Valentine sammensat en ægte fransk oplevelse, som du nu har mulighed for at besøge.

Kombinationen af nogle af Danmarks førende champagne-eksperter og dessertgenierne fra Sweet Valentine, skaber et fantastisk resultat.

Dette er dog ikke en almindelig champagnesmagning – det her er noget udover det sædvanlige.

Med i champagne smagningen får i følgende:

  • 2 timers smagning, af dejlig champagne, og lækre macarons
  • Der er udvalgt 5 champagner, der passer til arrangementet
  • 5 macarons, der spiller godt sammen med champagnerne
  • Præsentationer af de forskellige smagsoplevelser
  • Historier, fifs, tips og tricks fra nogle af landets førende champagneeksperter

Er du interesseret i at læse mere om denne champagnesmagning i København?

Er du interesseret i at bestille oplevelsen?

Champagnesmagning i København

Den bedste champagnesmagning i København?

Når man taler om, hvem der tilbyder den bedste champagnesmagning i København, er det svært at komme uden om Vintage Champagne.

Vintage Champagne er den største champagnebar i Danmark, der ligger placeret lige ved søerne i København.

De er eksperter, og ved virkelig hvad de taler om. De ved alt om de forskellige producenter, distrikter og områder, som skaber champagnen. Du bliver guidet rundt i champagnens forunderlige verden, og får et helt nyt syn på champagne.

Fransk totaloplevelse med macarons

Sweet Valentine leverer også lækre macarons til arrangementet. Dette bidrager til en total smagsoplevelse, hvor alle smage spiller sammen, og komplimenterer hinanden.

Sweet Valentine har siden år 2000 leveret macarons og andre desserter til bryllupper, fester og andre arrangementer. Der er tale om deciderede dessertmestre, der også gerne deler ud af deres enorme viden.

Vil du gerne læse mere om denne smagning med kvalitets champagne i København, eller bestille oplevelsen? Så klik her for at læse mere.

Er du på udkig efter andre smagninger, har vi f.eks vinsmagning i København her.