Ansigtsbehandling Ålborg

Ansigtsbehandling Aalborg – hos House of Wellness 

Vi kender det vist alle sammen. Kalenderen er fyldt, hovedet er fyldt og energien er væk. Ansigtsbehandling Aalborg er svaret på dine bønner! Her giver du dig selv mulighed for at tage en kort pause fra tankemylderet og stresset.
Her på de 90 minutters behandling mærker du fornyet energi næsten med det samme. Fordi dit ansigt er dit spejl til verden. Det er det andre mennesker først skaber kontakt til i mødet imellem mennesker. Og da ansigtet er let påvirkeligt er det også her at tegn på stress, travlhed og træthed meget nemt vil kunne ses på dig. En Ansigtsbehandling Aalborg genopretter huden i dit ansigt, og du vil straks mærke en forandring. Vi siger ikke at du bliver som ung igen, men det er tæt på.

Ansigtsbehandling Ålborg
 

Så træk stikket. Prioriter dig selv og dit ansigt. Bestil Ansigtsbehandling Ålborg nu. Oplevelsen kan også købes som gavekort, til den vigtigste person i dit liv. Så kan ham eller hende 100% selv bestemme hvornår det passer i kalenderen.

Oplevelsen hos House of Wellness inkluderer: 

  • Behandlingen varer 90 minutters
  • Du får først en komplet ansigtsrens og herefter peeling.
  • Hele 2 ansigtsmasker.
  • Dine bryn bliver rettet
  • Lækker massage af ansigtet på Ansigtsbehandling Aalborg
  • Håndmassage + håndmaske.
  • Afvask og creme.
  • Der serveres lidt let og lækkert under oplevelsen

Vidste du at mennesket har hele 40 knogler i ansigtet – det er dem som gør os i stand til at kommunikere med hinanden? Vidste også at vi har samme antal knogler i halsen som en giraf? Grunden til at giraffen er så langhalset skyldes simpelthen at den har længere knogler.

 

Mere om House of Wellness: 

House of Wellness ligger i Aalborg, hvorfra Ansigtsbehandling Aalborg tilbydes. Her sættes stemningen i højsædet kombineret med den høje faglighed blandt det uddannede personale.

Hvis I har fået lyst til flere oplevelser så kan vi også anbefale Spadag hos Kurbad Limfjorden, som helt sikkert er en opgradering. Men hvilken opgradering! Eller hvad med Massage Aalborg, som er lidt af en mellemting.