Aromamassage København

Aromamassage København hos Complete me. 

Sluk for telefonen og besøg Aromamassage København. I Kompagnistræde 21 finder du Complete Me, som tilbyder en hurtig retræte fra hverdagens stress og jag. I små behandlinger på enten 25 eller 50 minutter, er det ingen sag at finde tiden i kalenderen. Men det er vigtigt at gøre det. For ved længerevarende arbejde belaster du dine muskler. Det betyder at affaldsstoffer kan ophobe sig i kroppen på dig. Og det kan have negativ effekt på dit fysiske velvære!

Så giv dig selv eller en du holder af – en lille retræte og tag på Aromamassage København. Prisen er overkommelig – her kan alle være med. Måske er kalenderen lidt fyldt lige nu? Ingen problem. Du kan købe oplevelsen som gavekort, og så bare booke tid senere!


Aromamassage København
 

Aromamassage København inkluderer: 

  • 25 minutters rygmassage eller 50 minutters kropsmassage – du har frit valg.
  • Dybdegående massage med økologiske, opvarmede olier
  • Mulighed for aromaterapi
  • Personlig tilpasning af massage. Fortæl massøren hvad dine behov er.
  • Mulighed for forplejning i form af smoothies, vand og små snacks

Vidste du at ved længerevarende arbejde foran computeren, ophobes affaldsstoffer i din krop? Men vidste du også at samme effekt har det, hvis du spænder for hårdt eller træner for hårdt? Det er derfor altafgørende for kroppen at kunne skille sig af med disse. Aromamassage København gør netop dette, ved at øge blodcirkulationen. Du skal derfor huske at passe på med kaffe og the – og i øvrigt drikke rigeligt med vand efter behandling. han

Mere om Complete me: 

Complete me er beliggenede i hjertet af København. Og missionen er at give alle gæster en behaglig og afslappende oplevelse. Det sker blandt andet ved hjælp af musik under behandlingen. Men med små snacks, dufte og i øvrigt en behagelig atmosfære skabes den fulde stemning og gode oplevelse.

Har du fået lyst til flere små pauser i hverdagen er du havnet det helt rigtige sted. Vi kan blandt andet tilbyde Arndal Spa og brunch, hvor den personlige velvære virkelig kan få et løft. Eller måske skulle opgradere og bestille en tur over sundet og besøge Spaophold Malmö på The Lodge.