Kajak på Møns Klint

Kajak på Møns Klint – en oplevelse for alle 

Kajak på Møns Klint – en guidet havkajak og fossiljagt. En oplevelse som både kombinerer den fantastiske natur omkring Møns Klint med en autentisk oplevelse af naturen for 70 millioner år siden.

Oprindelig betyder kajak: jægerens båd, og det passer faktisk meget godt til denne oplevelse. For udover den guidede tur i kajak, skal deltagerne også på “jagt” – nemlig fossiljagt.

Der findes ikke noget andet sted i Danmark hvor man har mulighed for at finde fossiler som lige netop her. I kajak kommer I helt tæt på og får virkelig oplevelsen af livet som jæger i fordums tider, og måske er det dig der bliver den heldige – og dermed har en god oplevelse at fortælle ?

Hele oplevelsen bliver krydret med fortællinger om Møns Klint af en erfaren naturvejleder.  Så snyd ikke jer selv for denne unikke mulighed for at komme helt tæt på en af Danmarks naturskatte. 

Praktisk information

  • Tøj efter vejrforholdene
  • Madpakke
  • Drikkedunk

Turen kræver, at man kan være fysisk aktiv i en længere periode, og derfor er i rimelig god fysisk form.

Kajak på Møns Klint oplevelsen inkluderer: 

  • 6 timers kajaktur
  • Instruktion i Kajakken
  • Kajakudstyr
  • Fortællinger om Møns Klint
  • Fossiljagt

Ro Kajak på Møns klint. En dejlig oplevelse for familien

Mere om oplevelsen: 

Bag denne oplevelse står Tina Noregren, som med firmaet “Naturen Kalder” har skabt en base for klatring, kano og kajak.

Tina Noregren har svenske rødder, og er uddannet naturvejleder og er desuden instruktør. Så her får I virkelig en kompetent medspiller på jeres oplevelse, da naturen i og omkring Møns Klint er Tinas foretrukne. 

Naturen Kalder’s ambition er at give deltagerene unikke oplevelser i den danske natur – og dermed give deltageren et unikt indblik i naturens varierende landskaber

Her hos Living-guide har vi en ambition om altid at finde de bedste og de billigste oplevelser til glæde for jer. Hvis I har fået smag for flere oplevelser som lugter lidt af vand, så kan vi også tilbyde Sejl med Aventura i Lillebælt. Hvis I ønsker at se verden lidt fra oven, anbefaler vi Bridgewalking Lillebælt. Uanset hvad I måtte vælge ønsker vi god fornøjelse!