dyrepasser Børkop

Dyrepasser Børkop – hos Skærup Zoo

Hvis du elsker dyr, så har vi bare en oplevelse du skal prøve! Dyrepasser Børkop hos Skærup Zoo er den oplevelse du har ventet på. Her kommer du rigtig tæt på dyrene – og dem er der nok af. Skærup Zoo har mere end 100 forskellige slags dyr, der alle venter på at blive fodret – kun af dig. Dagen igennem fra kl. 08.00 til kl. 12.00 er det dig som har ansvaret for at alle dyrene får deres mad. Og hvis du misser en, får du nok et arrigt brøl.

Dyrepasser Børkop er den oplagte gave for en konfirmand, der trænger til at komme ud og se den virkelige verden. Eller teenageren der bare er vild med dyr. Oplevelsen kan også købes som gave, så der er ingen undskylding. Køb et gavekort og så kan modtageren bare booke når tiden passer.


dyrepasser Børkop
 

Oplevelsen i Skærup Zoo inkluderer: 

  • Du er dyrepasser fra klokken 08.00-12.00. Dyrene afhænger af dig.
  • Kom helt tæt på en dyrepassers hverdag
  • Du skal tilberede maden og fodre dyrene.
  • Rengøring hos dyrene.
  • Diplom når dagen er ovre

Vidste du at at dværgsilkeaben er verdens mindste abe? Den vejer kun 125 gr, og bliver kun 12-15 cm. Så den springer nok ikke så langt. Men det gør til gengæld den brune capuchiner abe. Den er i stand til at springe helt op til 4 meter. Så pas på dine ejendele. Som dyrepasser Børkop kan du også opleve verdens mindste fugl – nemlig prærieuglen. Den har et vingefang på sølle 53 centimeter.

 

Mere om Skærup Zoo: 

Skærup Zoo åbnede oprindeligt under navnet Skærup Mini Zoo i 2001. Men den hastige tilvækst af dyr – herunder eksotiske dyr – gjorde en navneforandring nødvendig. Således skiftede man i 2007 navn til det nuværende Skærup Zoo. Igennem årerne har dyrepasser Børkop været meget populært, og den lille zoologiske have har efterhånden mange besøgende.

Hvis I er vilde med dyr – så vil vi klart anbefale Sort sol i Sønderjylland, hvor I kan opleve hundrede-tusinder af stære formørke himlen i en hidtil uset grad. Og skal I bare helt ned i gear, og samtidig lære lidt – så kan vi også anbefale Bagekursus i Sønderjylland.