romantisk ophold Nordjylland

Romantisk ophold Nordjylland på Hotel Amerika

Forkæl jer selv med et romantisk ophold i Nordjylland på Hotel Amerika.

Selvom navnet måske kunne henvise til en noget fjernere og langt større destination, så behøver man her slet ikke tænke på stivkrampe vaccination, pas og rejsechecks. Hotel Amerika ligger såmænd lige her i vores skønne Danmark.

Midt i de nordjyske skove omkring Hobro tilbyder hotellet – der tidligere var et ferie og rekreationshjem for blinde – nemlig luksuriøs overnatning, spabad, buffet og en fantastisk natur i en samlet pakke. Det eneste I skal gøre er sådan set at få pakket i en fart, så er der garanti for velvære, afslapning, god mad og samvær på højt plan.

Er du interesseret? Så klik her for at læse mere om romantisk ophold i Nordjylland på Hotel Amerika.

Romantisk ophold Nordjylland oplevelsen inkluderer: 

  • Overnatning i standard dobbeltværelse.
  • Køkkenchefen vælger og sammensætter en 3-retters menu
  • Personlig time i spa afdelingen.
  • Lækker morgenmad i form af buffet
  • Gratis internet.
  • Gratis parkering ved hotellet.

Praktisk og vigtig information:

  • Der kan tjekkes ind på ankomstdagen efter kl. 15.00. På afrejsedagen skal tjekkes ud inden kl. 11.00. Har du nogen former for allergier bedes dette oplyst ved booking af oplevelsen.
  • Det er muligt at tilkøbe balkon (200 kr. pr. nat), terrasse (300 kr. pr. nat) og spa på værelset (300 kr. pr. nat).

Romantisk ophold i Nordjylland på Hotel Amerika

Mere om Hotel Amerika: 

Midt i Østerskoven ved Hobro i Nordjylland finder du Hotel Amerika. Hotellet har 68 værelser og øvrige faciliteter er holdt i en en høj standard.

Visionen er at gæsterne skal opleve hotellet som en slags refugium, hvor der er tid til hinanden, tid til at fordybe sig og mærke efter. Placeringen og indretningen er således nøje tilrettelagt til at understøtte dette.

Naturen omkring hotellet er derfor særdeles fantastisk. Store majestætiske bøgetræer, vandløb, krat og en uforglemmelig udsigt ud over Mariager Fjord. Et romantisk ophold i Nordjylland, vil med garanti sætte dybe minder i jeres hukommelse – og være en dejlig oplevelse i sammen kan dele i meget lang tid bagefter.

Her hos Living-guide er vores mission, at finde de bedste og billigste oplevelser til jer. Hvis du elsker roen og naturen, kan vi anbefale at prøve Kanotur i Silkeborg med luksuspakke – men hvis tankerne går mere på noget til ganen, så ligger Whiskeysmagning hos Thy Whiskey ikke langt derfra.