Tandemparagliding Værløse

Tandemparagliding Værløse – med Airwave paragliding School. 

Hvis du nogen gange undrer dig over hvordan verden ser ud fra et fugleperspektiv, så er Tandemparagliding Værløse lige en oplevelse for dig. For når du og din instruktør sætter fra, og driver opad – er det vinden der bestemmer resten. Og det er lige præcis sådan at fugle også gør.
Når du hænger deroppe, er det dig der bestemmer. Du styrer skærmen. Giv dig selv lov til at mærke vinden. Som den styrer skærmen – når den puster i dit hår. Og når den giver dine kinder et skønt livsglad skær af lidt rødt. Så kan du mærke at du lever. Og måske er det her bare starten på et vendepunkt i dit liv?


Tandemparagliding Værløse
Oplevelsen kan prøves at stort set alle som har et normalt helbred. Så hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med en lidt anderledes form for spænding, så kunne dette helt sikkert været noget for dig. Oplevelsen kan også gives som gavekort, og er dermed oplagt som en gave til ham eller hende du holder af. Eller måske en oplevelse for en frisk konfirmand?

 

Oplevelsen hos Airwave Paragliding School inkluderer: 

  • Helt op til 30 minutters flyvning på Tandemparagliding Værløse
  • Professionel tandeminstruktør med hele vejen
  • Grundig vejledning om turen og de praktiske forhold
  • Alt nødvendigt udstyr

Vidste du at selvom vejret styrer turen, så er start og land altid bløde – modsat fx. Spring faldskærm Viborg hvor man nogen gange kan lande lidt hårdt? Og du kan komme ret højt op med instruktøren. Helt op til 1000 meters højde.

 

Mere om Airwave Paragliding School: 

Klubben er stiftet i 2005 og har altid haft stort fokus på sikkerheden og uddannelsen af instruktører på Tandemparagliding Værløse – og i klubben værdsætter og dyrker man det gode sammenhold som en grundsten blandt deltagerne.
Hvis I har fået lyst til flere oplevelser kan vi også tilbyde Flyv luftballon, som også har nogen af de samme kvaliteter med en unikt udsigt i et roligt tempo. Eller hvad med Kiteskole på Amager, hvis det skal involvere lidt mere action?