Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Forkæl en du holder af med et gourmetophold på Hotel Thinggaard

Er du på udkig efter et sted, hvor du får forkælelse og luksus for alle pengene? Vil du gerne have et gourmetophold med fantastisk mad og afslapning i smukke omgivelser? Så er et gourmetophold på Hotel Thinggaard perfekt for dig. Hotel Thinggaard er placeret tæt på Nationalparken Thy, hvorfor du er sikret et ophold i smuk og fredelig natur. Det er således det perfekte sted til at forkæle den, du holder af med god mad og smukke omgivelser. 

Giv et ophold i gave til en, du holder af

I vores travle hverdag glemmer vi ofte at prioritere og forkæle dem, vi holder af. Vi har ofte så travlt med arbejde, skole, fritidsinteresser og huslige pligter, at vi glemmer at værdsætte de mennesker, som vi omgiver os med, og derfor er det også vigtigt en gang imellem at give en særlig gave til en, du holder af. Og hvorfor ikke give en oplevelse i gave, som i kan dele sammen? På den måde kan i hygge jer sammen og få noget kvalitetstid. I kan få tid til at slappe af, grine, spise god mad og lade batterierne helt op til hverdagen vender tilbage igen. Måske endda få snakket om de ting, som man glemmer i hverdagen, men som stadigvæk er vigtige at prioritere. Sådan en oplevelse og gave er dermed det hele værd – både for dig, men også den, som du holder af. Gourmetophold på Hotel Thinggaard

 

Tag på gourmetophold på Hotel Thinggaard

Hvis du virkelig skal forkæle dig selv og en, du holder af, så tag på et gourmetophold på Hotel Thinggaard. Udover at du overnatter på hotellet, så er du sikret en uforglemmelig gourmetmiddag med 5 retter. Maden på Hotel Thinggaard er lavet af lækre råvarer, som kokken finder i baghaven. Du er således garanteret mad, som har smag af Thy, når du spiser deres 5-retters gourmetmiddag. Hotel Thinggaard fokuserer desuden på bæredygtig kvalitet, hvorfor maden er produceret med omtanke for miljøet. Udover 5-retters gourmetmiddag på Hotel Thinggaard, får du også en dejlig morgenbuffet med i prisen. På den måde er du sikret den bedste start på morgenen, når du overnatter på Hotel Thinggaard. 

Et gourmetophold beliggende i smuk natur

Med et ophold på Hotel Thinggaard får du ikke bedre og smukkere omgivelser. Hotel Thinggaard er placeret tæt på Nationalparken Thy, hvorfor du kan gå på opdagelse i den vilde natur. Med sine 24.370 hektar er Nationalparken Thy et kæmpe område at gå på opdagelse i. Landskaberne i Nationalparken Thy varierer også, hvorfor det er muligt både at opleve flade, sandede landskaber samt bakkede landbrugsdyrkede områder. Udover flot smuk i Nationalparken kan du også opleve forskellige planter og dyr. Nationalparken har blandt andet Hanstholm Vildtreservat, hvor du opleve mere end 30 forskellige fuglearter. Du kan desuden opleve forskellige seværdigheder i Nationalparken – for eksempel Hanstholm fyr og kystskrænt eller fugletårnet i Tved Klitplantage. Uanset hvilke seværdigheder eller natur, som du er til, så kan du med et besøg i Nationalparken Thy få frisk luft og vind i håret. 

Vil du læse mere om dette gourmetophold på Hotel Thinggaard?

Er du interesseret i lækre ophold andre steder i landet?