Chokoladekursus på Fyn hos Det Søde Liv

Lav din egen chokolade på Fyn

Et chokoladekursus på Fyn er en sjov og lærerig oplevelse. Du lærer at lave noget af det bedste og flotteste chokolade, samtidig med at stemningen er sjov og hyggelig.

Idag er chokolade noget der findes i de fleste hjem. Og mange af os elsker bare smagen af chokolade. Sådan har det ikke altid været.

I gamle dage var chokolade, kun for den øverste klasse af borgerskabet. Middelklassen og de fattige kunne kun drømme om at smage noget så delikat og luksuriøst, som rigtig chokolade.

Men heldigvis er det ikke længere tilfældet. Idag er det muligt at få fat i chokolade alle steder. Og mange steder kan man komme på på lækre og spændende chokoladesmagninger, som f.eks hos Peter Beier i København, eller som her, et chokolade kursus på Fyn, hvor du bliver sat rigtig godt ind, i både historie og proces.

Og det er rigtig spændende at lave chokolade. Både at få den rigtige smag frem, men også at få chokoladen til at se flot og indbydende ud.

Kurset koster 450kr. Og der medfølger:

Hvad er inkluderet:

  • 3 timers chokoladekursus.
  • Råvarer og instruktion i chokoladeteknikker.
  • Fremstilling af forskellige chokolader, både dyppede og støbte chokolader.
  • Kageæsker til at transportere chokoladen hjem i.
  • Kaffe, the og vand under kurset.
  • Opskrifterne får du med hjem.

Når du har deltaget i dette chokoladekursus på Fyn, kan du lave og servere de lækreste og flotteste chokolader i hjemmet.


Chokoladekursus på Fyn. Lav din egen chokolade. Bliv god til at lave chokolade på dette kursus på Fyn
Chokoladekurset på Fyn, er et af de mest populære events vi har på Fyn. Ofte deltager man sammen med en ven eller veninde som også har chokolade som interesse.

Er du på udkig efter andre spændende oplevelser på Fyn, kan vi også anbefale den yderst populære Bridgewalking på Lillebælt. Hvis ikke du lider af højdeskræk, er det en fantastisk flot oplevelse, med udsigt over hele Fyn.