De bedste oplevelser i Jylland

Oplevelser i Jylland

Vi har her på siden samlet de bedste oplevelser i Århus og omegn og arbejder på at du her finder de mest spændende Oplevelser i jylland.

Oplevelser Jylland, specielt oplevelser i Århus, er der som du måske ved, oceaner af. Det er bare lige med at finde de rigtige og det er det vi hjælper dig med, her på siden.

Vil du ud at spise? Køre GoCart, prøve en af de fantastiske øl eller ginsmagninger, eller noget helt andet.

Du finder en masse oplevelser i Århus her på siden, i de forskellige kategorier.

Mangler du information om de spændende oplevelser, du finder, kan du trykket på de forskellige links. De har ofte meget mere information om de forskellige events, hos de samarbejdspartnere vi har fundet. Uanset om det er oplevelser Århus, eller ølsmagninger på Fyn du søger.

Oplevelserne er delt op i kategorier, og finder alle sted i Århus og omegn, eller i Østjylland, og er en den af “oplevelser i Jylland”

Action og fart i Århus og Østjylland

 • Kør Lamborghini Gallardo i Århus
  Få en tur i en superbil! Prøv at kør en Lamborghini Gallardo igennem Århus gader! Det er en oplevelse for livet, og du oplever en helt særlig fornemmelse, når folk vender sig om og kigger efter dit køretøj. Læs mere om at køre Lamborghini Gallardo på gaden i Århus.
 • Undervandsjagt i Østjylland
  Tag på undervandsjagt og fang fisk på en helt speciel og unik måde! Der er tale om en super fed oplevelse, og en helt vild måde at fange fisk på. Med i oplevelsen får du instruktion, lån af udstyr og 6 timers undervandsjagt! Læs mere om undervandsjagt i Østjylland.
 • Djævleræs i Jylland 
  Det super sjove djævleræs kender du sikkert fra TV – men nu har du muligheden for at prøve det selv! Det foregår på lukket bane i Viborg, og bare rolig – billeje er inkluderet. 🙂 Læs mere om djævleræs! Men skynd dig at bestil – for der er laaaang ventetid på denne fede oplevelse!
 • Kør på jyllandsringen
  Har du altid drømt om en superbils oplevelse, på en lukket bane? Så har du nu chancen! På Jyllandsringen tilbyder de både kørsel i Lamborghini og Ferrari. Lyder det som noget for dig? Så klik her og Kør på jyllandsringen, eller Kør Ferrari på Jyllandsringen.
 • Prøv et Escape Room i Århus
  Leder du efter en spændende og udfordrende oplevelse, som du kan prøve med vennerne? Så er et escape room måske noget for jer. Et sjovt spil, der kræver samarbejde og at man tænker sig om. Læs mere om Escape Rooms.
 • Kør Offroad i en grusgrav i Randers
  Få en fed og unik oplevelse. En adrenalinfyldt dag, hvor der køres offroad i en grusgrav. Oplevelsen finder sted i Randers, og er perfekt til folk der elsker fart og spænding. Læs meget mere om hvordan du kan opleve at køre i en Offroader i Randers.
 • Kør Porsche i Aarhus
  Drømmer du om at køre en Porsche i Aarhus gader, men får du lommesmerter bare ved tanken om at købe en af de dyre sportsvogne? Så har du nu muligheden for at få oplevelsen for små penge! Så slipper du også for den står og fylder i garagen.
 • RIBBåd i Aarhus
  Mærk historiens vingesus i høj fart! I denne oplevelse får du, mens du sejler for fuld fart, fantastiske fortællinger om tiden under 2. Verdenskrig, fortalt af en historiker. En utrolig kombination, du aldrig glemmer!
 • Wakeboard i Aarhus
  Prøv Wakeboard i Aarhus havn. En fed og spændende oplevelse, uanset om du er helt nybegynder, let øvet eller ekspert indenfor wakeboard!

Smagsoplevelser i Århus

Vi har samlet de bedste smagsoplevelser du kan finde i Århus og resten af Østjylland. Tag et kig på listen, og se, om ikke du kan finde noget der frister! 🙂

Spændende og anderledes oplevelser i Århus

Her har vi samlet alt det, der ikke passer ind i de ovenstående kategorier! Du læse meget mere om alt fra rundvisning i byen med en hjemløs, til hot bikram yoga! Uanset hvad du er til, så garanterer vi for store oplevelser! Tag et kig på listen, og find noget der interesserer dig!

 • Hot Yoga Århus
  Denne nye og spændende yoga form tilfører en helt ny dimension til motionsformen. Der er mange ekstra fordele i hot yoga, som du kan læse meget mere om ved at kigge på oplevelsen.
 • Rundvisning i Århus med hjemløs guide 
  En helt unik og stærk oplevelse venter! Se Århus fra en anden side, og bliv vist rundt af en hjemløs eller tidligere  stofmisbruger. De socialt udsatte ser byen på en helt anden måde, og du vil uden tvivl se Århus fra en anden side. Se meget mere om denne stærke og spændende oplevelse.
 • Barista kursus hos La Cabra
  Lær at lav kaffe som en ægte barista! Bliv meget bedre til at lave kaffe, og få en kæmpe kaffeoplevelse! Dine smagsløg vil elske dig for det. Se mere om barista kursus i Århus hos La Cabra.
 • Malekursus i Århus
  Er du, eller kender du en kreativ sjæl? Så er dette malekursus i Århus en fantastisk oplevelse. Der bliver sørget for alt, du skal bare sørge for at medbringe kreativitet og godt humør!
  Vil du læse mere om det? Kan du klikke på overskriften.
 • Ansigtsbehandling Aarhus hos Helle Thorup
  Skal du eller en du holder af have en afslappende og lækker oplevelse? Så er en ansigtsbehandling hos Helle Thorup i Aarhus måske det rigtige for jer. Læs mere om den lækre og afslappende oplevelse!
 • Guidet Byvandring i Aarhus
  Oplev Aarhus med denne inspirerende byvandring, hvor du ser alt det du bare skal se i byen, og en masse ting, du ellers ikke lige havde oplevet.

Klik for at se flere oplevelser der involverer yoga, massage eller lækre behandlinger.

Andre spændende oplevelser i Jylland
 • Fang dine egne østers i Limfjorden Tag med en naturguide ud, og fang dine egne lækre østers! Med i købet er inkluderet lån af alt udstyr, f.eks. spand, waders og østerskniv! Østerjagt er en utrolig spændende og vanedannende hobby.
 • Kaffekursus hos La Cabra i Århus 
  Vil du gerne blive meget klogere på kaffe? Så tag et kig på denne store kaffeoplevelse! La Cabra tilbyder et kursus, hvor du kan lære meget mere om, hvad der gør god kaffe god. Du bliver informeret om, hvordan du får mere ud af kaffen i hverdagen, og hvordan du finder din nye yndlingskaffe.
 • Tesmagning hos Simply Tea i Risskov
  Vil du vide mere om teens fantastiske verden? Så skal du prøve denne tesmagning! Te er nemlig meget mere end det du finder i supermarkedet, med en snor og en pose for enden. Simply Tea importerer deres te direkte fra asiatiske teplantager, og er måske Danmarks bedste te butik!
 • Dykning i Kattegatcentret
  20 minutters dyk i Kattegatcenterets bassin, i selskab med fisk og hajer. Få en oplevelse for livet, og dyk ned i dybet. Du får instruktion og leje af dykkerudstyr med i prisen. Tag et dyk i Kattegatcenteret i Grenå, og få en oplevelse du aldrig glemmer!
 • Dyrepasser i Skærup Zoo
  I Børkop finder vi Skærup Zoo, og de tilbyder en helt utrolig oplevelse for dyreelskerne. Du får her muligheden for at være dyrepasser for en stund, og kommer helt tæt på dyrene, og du får sågar lov at fodre dem!
 • Fisketur Hirtshals – tag på en afslappende og fantastisk naturoplevelse i den nordjyske fiskeby.
 • Fotokursus i Aalborg – Vil du gerne lære at tage fantastiske billeder, der kan måle sig med en professionel fotograf? Så tag på fotokursus i Aalborg!
 • GoBoat i Aalborg – se “Nordens Paris” fra vandet. En helt unik måde at se Aalborg på, og få et helt nyt syn på byen!
 • Kroophold Nordjylland – tag på et hyggeligt og afslappende kroophold i fantastiske omgivelser på Rold Storkro. Omgivelserne kan få dig helt ned i gear, og den fantastiske restaurant forkæler dine smagsløg – 3 retters gourmet menu er inkluderet.
 • Golfophold Himmerland – tag til den smukke Nordjyske halvø Himmerland, og få en golfoplevelse du aldrig glemmer. En af Danmarks bedste og smukkeste golfbaner ligger og venter på dig!
 • Golf og gourmetophold på Hotel Amerika – tag på kombineret golf og gourmet ophold på Hobros fantastiske Hotel Amerika. En oplevelse for golf- og gourmetelskeren!
 • Gourmetaften på Hotel Blokhus – få en fantastisk aften, og en utrolig velsmagende oplevelse, med en gourmetaften på Hotel Blokhus. Er en aften ikke nok? Så anbefaler vi et Luksus Gourmetophold på Blokhus Strandhotel.
 • Gourmetophold Gl. Rye – tag på et utroligt gourmetophold i Gl. Rye på Lyng Dal Hotel.
 • Gourmetophold på Hotel Thinggaard – i naturskønne Thy finder vi det fantastiske Hotel Thinggaard. Her har du muligheden for at komme på et velsmagende gourmetophold – en smagsoplevelse du aldrig glemmer!
 • Kroophold på Rudbøl Grænsekro – i det sydligste Danmark finder vi den utrolige Rudbøl Grænsekro. Oplev Sønderjylland, og få en oplevelse du vil huske. Hvis den skal have en ekstra en på opleveren, kan du tage et smut over grænsen og f.eks. prøvekøre en Lotus Sportsvogn. Vil du lige en tand mere syd på, så kan vi anbefale et Romantisk Spaophold i Tyskland. Det er køreturen værd!
 • Mountainbike i Mols Bjerge
  Kom på guidet tur rundt i Mols Bjerge på mountainbike. En fantastisk smuk naturoplevelse, inkl. frokost og drikkevarer.
 • Østerssafari i Vadehavet
  Tag på Østerssafari ud for Rømø og gå på jagt i vadehavets fantastiske spisekammer! Der er flere østers end du kan forestille dig, og du kan spise dem direkte fra havbunden. Ud over østers er der også rig mulighed for at finde muslinger af flere forskellige slags. Der er altså tale om en helt unik oplevelse, som du stort set kun kan få i vadehavet, og det er en utrolig fornemmelse at fange sine egne østers.
 • Sælsafari Vadehavet
  En Sælsafari Vadehavet er virkelig en familie oplevelse på højeste plan. Her er plads til alle – unge som gamle. Og oplevelserne på og omkring sandbankerne appellerer til ethvert menneske, som holder bare lidt af vores fantastiske natur.
 • Seafoodsafari Thyborøn
  Hører du til den slags mennsker som elsker fisk, østers og stort set alt andet godt fra havet, så er Seafoodsafari Thyborøn lige en oplevelse for dig. Her kan du nemlig opleve Limfjordens mangfoldige spisekammer med fx. taskekrabber, strandkrabber, hummere, snegle og tang. Og naturligvis kan der fiskes også.
 • Lerdueskydning i Bredsten
  Læg geværet godt til rette. Pust ud. Få styr på åndedrættet. Hos Skyd lerduer Bredsten betyder alle de små ting, at de store ting lykkedes meget bedre. Du skal have fuld koncentration for at ramme duen hver gang. De forskellige vinkler gør livet svært for deltageren, når der skal skydes. Nøjagtig ligesom i det virkelige liv, hvor jægeren ofte må skyde fra forskellige vinkler. Skyd lerduer Bredsten er en oplevelse for alle der er fyldt 16 år.
 • Sov med hajer i Kattegatcenteret
  Tør du sove med hajer i Kattegatcenteret ved Grenå sammen med din familie eller din skoleklasse? Her får du muligheden for at udfordre hele familien, din skoleklasse eller din spejdertrup.
 • Spadag Djursland
  Kun en lille halv times kørsel fra Århus finder du Spadag Djursland, der ligger placeret i Nimtofte. Hos Lübker Square kan du i den grad trække stikket ud fra omverdenen, og bare lade dig forkæle. Og for en stund vil du nemt være i stand til at glemme både tid og sted. Her kan du både få isnende kold gys, glo hede saunature eller bare et lækkert dampbad. Du bestemmer selv – og naturligvis kan du mixe imellem de oplevelser Spadag Djursland tilbyder. På den måde kan du selv bestemme tempoet.
 • Surfing i Danmarks svar på Hawaii – Cold Hawaii
  Surfing i Danmark er nok lidt ukendt for de fleste. Men faktisk så er Klitmøller det danske svar på Hawaii. Det er et højt rost og anderkendt surfspot i store dele af Europa – ja, faktisk så betragtes det af mange som nok det bedste spot i Europa overhovedet!
 • Svæveflyvning Viborg
  Svæveflyvning Viborg hos Viborg svæveflyveklub er en unik oplevelse, hvis du har mod på en “once-in-a-lifetime” panorama udsigt over det danske landskab. Og når først du har set den, vil du aldrig mere se på landskabet på samme måde. Det kan faktisk godt været lidt afhængighedsskabende.
 • Sanketur Fjerritslev
  Går du med en drøm om at leve af moder natur – så er Sanketur  Fjerritslev helt sikkert et must for dig. Eller måske har du fulgt med i DR’s serie “Alene i vildmarken”? Uanset hvilket udgangspunkt du har, så er altid en god evne at kunne leve af naturen. For hvis du ønsker at leve bæredygtigt og i takt med naturen. Eller om du er spejder, der gerne vil opgradere sin viden om det fantastiske spisekammer som naturen er. Så skal du helt sikkert deltage på Sanketur Fjerritslev.